Zaboravite na minimalizam – ovo su novi trendi načini da našminkate oči!

Zaboravite na minimalizam – ovo su novi trendi načini da našminkate oči!

Proleće je pred nama i vreme je da ga dočekamo sa novom, pozitivnom enegrijom i novim makeup lookovima! Odvažite se i isprobajte ove neobične lookove kreirane sa senkama za oči i ajlajnerom koje vam predstavljamo u nastavku teksta, i sigurno se nećete pokajati. Oni će vas staviti u centar pažnje gde god da se nađete, a učiniće da izgledate urbano i atraktivno ma za koji se autfit odlučite. Bilo kako bilo, u trendu će biti naglašene oči, što smo mogli saznati na TikToku, a svima nam je već dobro da ono što se desi na TikToku, ne ostaje na TikToku već se prenosi na ceo svet!

Ajlajner od šljokica

Zašto liniju koju biste inače kreirali ajlajnerom ne biste ovog puta kreirali od raznobojnih šljokica? I to ne mislimo na klasični ajlajner u boji sa gliterom, već na prave pravcate šljokice, koje ćete u obliku grafičkog ajlajnera koji vam se proteže duž kapka poređati i zalepiti ih lepkom za trepavice kako bi vam postojano stajali tokom celog dana. Sve je dozvoljeno, svezdice, kvadrati, romboidi, krugovi – na vama je samo da odaberete svoju kombinaciju!

Retro Twiggy Look i donje trepavice

Twiggy je čuvena britanska manekenka čija je karijera blistala između 60-ih i 70-ih godina, a ona je bila poznata upravo po ekstravagantnoj šminki koja je veoma naglašavala njene oči, kao i po izraženim i čak docrtanim donjim trepavicama. Dakle, ako želite da rekreirate neki od njenih, sada bismo već mogli reći “iconic lookova”, poslužite se i ovim look-om iz nastavka teksta kao inspiracijom. Redom, važno je da iskoristite jarkocrni ajlajner i liniju kojom ćete uokviriti kapak, zatim jarku senku za oči i na kraju, da docrtate donje trepavice takođe ajlajnerom.

Pažljivo iscrtana linija u boji

Pored senki u boji, u trendu će biti i ajlajner odnosno krejon u boji, a mi vam preporučujemo da se odlučite za onu koja će najbolje naglasiti vašu boju očiju ili se pak uklopiti uz boju vašeg tena. Budite hrabri i čak pribavite nekoliko različitih intenzivnih nijansi, tako da jednostavno budete kasnije u mogućnosti da ih kombinujete u zavisnosti od toga uz koji autfit budete uklapali makeup look.

Roze, volimo te roze

Još jedan neobičan i retro način na koji možete nositi senku u jarkoj boji je da njome savršeno uokvirite ceo kapak, a zatim je uz oko uokvirite linijom ajlajnera. Sa gornje strane kapka liniju takođe možete uokviriti, umesto da je klasično izblendate, tako da ima fade out efekat – a ako ne želite da je uokvirite klasičnom linijom, to možete učiniti i suptilnim belim tačkama.

The post Zaboravite na minimalizam – ovo su novi trendi načini da našminkate oči! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро