Od tvoraca serije La Casa de Papel stiže nam nova serija – Sky Rojo

Od tvoraca serije La Casa de Papel stiže nam nova serija – Sky Rojo

Otkad je termin “bindžovanje” ušao u naš rečnik, ne možemo a da ga ne iskoristimo kada pričamo o seriji “La Casa de Papel” koja nas je toliko zavela da smo je odgledali u jednom dahu. Ova serija je potpuno razbila barijeru koju američko tržište ima kad su u pitanju ostvarenja koja imaju titl. Ovo je jedna od retkih evropskih produkcija koja je naterala Amerikance da urade ono što im nekad teško pada- a to je da čitaju titl.

Kada preživimo prvu epizodu koja baš i ne drži pažnju, posle nje nas priča uvuče u vrtlog drame, napetosti, ljubavi, napetosti i akcije. Kada je sve to zaokruženo i britkim evropskim crnim humorom, jako je teško da posle odjavne špice ne pustimo sledeću epizodu, bez obzira na to što sat otkucava sitno. Dok smo kliktali “next episode” sve dok nije krenulo da sviće, bez ikakve griže savesti, pitali smo se da li se može napraviti nešto bolje od ovoga.

Zato smo i bili oduševljeni kad smo čuli da od kreatora serije poznate i kao “Money Heist”, Netflix nam donosi poputno novu seriju- Sky Rojo. Serija počinje sa emotivanjem 19. marta i donosi nam dinamičnu priču o tri seksualne radnice koje beže od svog makroa. Zbog svoje kriminalne prošlosti, ne mogu da se obrate policiji, pa reše da preuzmu stvari u svoje ruke i upuste se u opasnu avanturu. Posle nekoliko revolucija širom sveta poput Francuske (1700) i Kube (1950), crvena boja je korišćena da simbolizuje slobodu. Kao i u seriji “La Casa de Papel”, pa tako i u ovoj, crveno ne sluti na radost, već na slobodu.

The post Od tvoraca serije La Casa de Papel stiže nam nova serija – Sky Rojo appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро