Kako da pametnije kupujete odeću ovog proleća?

Kako da pametnije kupujete odeću ovog proleća?

Svi mi bismo voleli da ponosno nosimo titulu modne održivosti, da kupujemo samo od manjih, lokalnih brendova čime ćemo podržati domaće tržište, da imamo savršene kapsula garderobere koji će uvek izgledati dobro. Ipak, realnost je često daleko od toga, ne zato što mi to tako prosto želimo, nego često jednostavno nismo u mogućnosti da budemo “savršeni kupci” jer nas ograničava više životnih faktora. Zato, vreme je da popustimo sebi, da shvatimo da je okej da težimo ka idealu i radimo na sebi ali ne i da taj ideal postavimo kao pritisak na sebe i kada ga ne ostavrimo, da ostajemo nezadovoljni i preterano samokritični. Načini da pametnije kupujete postoje, i nisu toliko nedostižljivi koliko vam se možda čini, i zato vam ih prestavljamo u nastavku teksta. Dakle, baby steps – i vremenom ćete doći do ideala ka kojem težite.

Da li ovaj komad mogu da nosim na tri načina?

Pre kupovine nekog novog odevnog komada, uvek sebi postavite ovo pitanje. Ono će vam odmah dati odgovor da li je neki komad praktičan i da li zapravo imate uz šta da ga ukombinujete. Ukoliko je prošao ovaj mali test, može da ide u korpu. Verujte nam, na kraju dana ćete biti zahvalni na ovom malom triku, jer bi se inače desilo da neki komad kupite jer vam se TOLIKO dopada, a onda shvatite da vam se ni uz šta ne uklapa, i jednostavno – brzo odustanete od njega. Bilo bi poželjno da pre ovog eksperimenta dobro upoznate svoj garderober i izdvojite komade koje najčešće nosite, kako biste znali “sa čime radite”, odnosno šta je osnova uz koju ćete uklapati nove stvari koje kupite.

Kupite aksesoar pre nego odevni komad

Aksesoari mogu za vaš stajling učiniti mnogo više nego što ste možda mislili, čak ga mogu u potpunosti transformisati i učiniti ga stilski jedinstvenim. Dakle, ukoliko tražite promenu u svojim svakodnevnim autfitima, možda se rešenje ne krije u novim odevnim komadima, već u detaljima! Efektan nakit trenutno je u trendu, a uz to što dobro izgleda i može vam naglasiti lice, nakit često košta manje od novog odevnog komada – tako da ne samo što ćete uštedeti novac, već ćete možda pronaći i svoju novu estetiku. Preporučujemo vam atraktivne minđuše ili nošenje više ogrlica istovremeno.

The post Kako da pametnije kupujete odeću ovog proleća? appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро