Šta nas čeka u ovoj sezoni Riba

Šta nas čeka u ovoj sezoni Riba

Počela je sezona Riba, znaka poznatog po senzitivnosti i osetljivosti. Zajedno sa drugim astrološkim uticajima, vreme Riba uticaće na sve – svako će osetiti taj emotivni priliv i biti prinuđen da se pozabavi nekim potisnutim osećanjima i nagomilanim nabojem koji traži razrešenje.

Svi znaci, vatreni, vodeni, vazdušni i zemljani, više ili manje ostiće uticaj najsnažnijih karakteristika Riba i svi će se suočiti sa činjenicom da ne mogu da pobegnu od svojih misli i osećanja.

Svako od nas je sklon da ignoriše osećanja i svoje reakcije na razne situacije  – ponekad nemamo vremena da se bavimo svojim proživljavanjima, jer smo pretrpani obavezama i zahtevima. Ponekad preuzimamo obaveze i pretrpavamo se zadacima, samo da ne bismo morali da zastanemo ni na jedan trenutak i da se pozabavimo svojim unutrašnjim životom. Ponekad, naboj bude toliko jak, da kada probije, naprosto nas nokautira i onda nemamo snage da se bavimo uzrocima, jer smo previše angažovani na saniranju posledica, ili na najjednostavnijem preživljavanju.

Svi poznajemo bolna iskustva – loše periode, slomljena srca, tugu i bol zbog gubitaka, nezavršene veze i raskide koje još nismo preboleli, osećanja koja nisu uzvraćena.

U ovoj sezoni vladavine Riba moći ćemo da sagledamo svoja bolna iskustva i da se suočimo sa svim tim neprijatnim i neželjenim osećanjima i da ih prihvatimo. A to prihvatanje će ići kroz emotivno rasterećenje, kroz kanalisanje naboja i potisnutih osećanja na najzdraviji i najprirodniji način – kroz suze.

The post Šta nas čeka u ovoj sezoni Riba appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO