Kako je Versace kroz novu reviju vratio kul devojke iz dvehiljaditih

Kako je Versace kroz novu reviju vratio kul devojke iz dvehiljaditih

Modna kuća Versace, pod vođstvom čuvene i jedinstvene Donatelle Versace, predstavila nam je novu ready to wear modnu kolekciju kojom najavljuje jesenju i zimsku sezonu 2021. godine. Ova kolekcija ima sve ono što bi jedna Versace revija trebalo da ima – luksuz, celebrtiy manekenke, visoke potpetice i naravno, neodoljive dezene, o kojima ćemo više pisati u nastavku. Jednostavno, modna kuća Versace sa sobom nosi tradiciju ekstravagantnosti, seksepila i intrige, i oni se ogledaju u njihovim odevnim komadima i kompletnom vizuelnom prikazu iz revije u reviju, bez greške.

U okviru ove revije, modna kuća Versace predstavila nam je i novi monogram, pod nazivom La Greca – koji je primenjen na dezenima aksesoara i odevnih komada, i koji će sigurno brzo postati veoma popularan među poznatim ličnostima. Ovaj novi monogram je redizajn grčkog paterna koji smo mogli videti u sada već čuvenom Versace amblemu, a čak je i sama pista kojom su se manekenke kretale kreirana u obliku La Greca paterna. La Greca predstavlja jedinstveni korak u budućnost brenda Versace, a mi već sa nestrpljenjem iščekujemo njegove nove primene u budućnosti!

Donatella Versace je čak kreirala i jedinstveni #VersaceRunwayChallenge, koji podrazumeva da rekreirate momenat sa revije sa videa iznad i uz pomenut tag ga okačite na svoje društvene medije. Ovo je sjajan potez velike modne kuće koji će reviju sigurno učiniti viralnom, i nadamo se da će i druge modne kuće ovaj izaov uzeti za primer toga kako da modu približe mlađim generacijama i široj publici. Iako je veoma jasno da je Versace luksuzna moda kuća, ovaj potez defiitivno će učiniti da oni postanu percipirani i kao mladalački, kul brend. Takođe, internet je već sa razlogom u potpunosti “poludeo” za ovim matching lookovima u roze, žutoj i crvenoj boji, koji nas podsećaju na poznate Bratz lutke i animirane heroine sa početka dvehiljaditih godina, kao što su Spice Girls ili Totaly SpiesDonatella Versace još jednom je predosetila modni trend koji će zavladati, a to je u ovom slučaju estetika ranih dvehiljaditih godina, i upravo to je ponudila svojoj vernoj modnoj publici.

The post Kako je Versace kroz novu reviju vratio kul devojke iz dvehiljaditih appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро