Lista horoskopskih znakova od najnepodobnijh do najpodobnijh za bračni život

Lista horoskopskih znakova od najnepodobnijh do najpodobnijh za bračni život

Prema savetima astrologa, kada vam se neko dopadne, treba da proverite i šta je u horoskopu, te prema tome možete odmah biti upoznati sa nekim njegovim osobinama. Svaka osoba ima svoje mane i vrline, samo je pitanje koje su to osobine, da li se vi možete nositi sa njima. U daljem tekstu predstavljamo vam horoskopske znake poređane od najnepodobnijih do najpodobnijih za bračnog partnera, pa proverite koji broj zauzima vaš partner.

12. Blizanac

Blizanac je muškarac koji će lako osvojiti vaše srce šarmom, inteligencijom i duhovitošću. Na početku veze može vam delovati kao savršeni partner i možete sa njim provesti neke nezaboravne dane. Međutim, na duže staze Blizanac se najčešće ne pokazuje kao odgovoran, stabilan i porodičan tip. U trenucima kada vam najviše treba, on prosto može nestati. Sva njegova spontanost koja vam se dopadala na početku, u braku se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Zato, ako imate partnera u ovom znaku i pokazuje odgovornost i brigu za vas, znajte da je u pitanu prava, duboka ljubav.

11. Ribe

Muškarac u ovom znaku je zaljubljive prirode i umetničke duše, te od njega možete očekivati da vam piše poeziju, udovoljava vam i čini vas beskrajno srećnom. On voli slobodu, te sva njegova kreativnost, kada uđe u brak, može pasti u vodu. Sve obaveze u braku može prepustiti vama i potpuno se ograditi od njih, jer je rutina nešto što istinski ne podnosi. Svaku kritiku shvata vrlo lično, pa postizanje kompromisa sa njim može ići jako teško.

10. Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka uvek teže novim izazovima i ciljevima, što vam se najpre može jako svideti. Sa njima ćete uvek voditi interesantne razgovore i imati more avantura. On će sa vama odmah praviti velike planove i mislićete da ste konačno našli nekog ozbiljnog za vezu. Međutim, kod same realizacije plana može zakazati, odlagati obećano i sve više ćete uviđati da ste ga idealizovali. U braku se često pokazuje kao veoma neodgovoran, a stabilnost bilo materijalnu bilo emotivnu nemojte očekivati.

9. Vaga

Muškarac u ovom znaku vrlo je emotivan i svoju suprugu uvek će stavljati na prvo mesto, sve dok je ljubav jaka. Njegova velika mana je statičnost i neodlučnost, pa sa njim može uspeti samo žena koja je dominantna i samoinicijativna. On nikad neće preuzeti inicijativu, pa samo jaka žena koja uvek zna šta hoće može sa njim ostvariti skladan brak.

8. Škorpija

Muškarci Škorpije su vrlo strastveni, ali i posesivni. Njih pokreće strast, te samo žena koja je takođe jako strastvena može izaći na kraj sa njim. Njega uvek na neki način morate zavoditi kako se njegova ljubav i strast ne bi preusmerile na neku drugu osobu. Mana ovog znaka jeste njegova velika posesivnost, koja često može ići do krajnjih granica, te vas uvek može želeti pored sebe i time sputavati na nekim drugim životnim poljima.

7. Ovan

Uporan, istrajan i borben, te ćete se kao njegova supruga uvek osećati sigurno i bezbedno. Poseduje jaku energiju i uvek postiže ono što želi, pa te svoje osobine prenosi i na porodični život, te sa njim možete često ulaziti u sukobe u kojima će on biti nepopustljiv. Po prirodni je nervozan, pa ako želite da izbegnete svađe, trebalo bi tačno birati trenutak za razgovor.

The post Lista horoskopskih znakova od najnepodobnijh do najpodobnijh za bračni život appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро