Ovo su trikovi koji će vam pomoći da pripremite lice za savršene fotografije!

Ovo su trikovi koji će vam pomoći da pripremite lice za savršene fotografije!

U današnje vreme – dobar selfi je praktično postao neophodnost. Ne kažemo da je to dobra stvar, niti da je loša, već jednostavno, tako je. Svet društvenih mreža (ako birate da budete u njemu), diktira svoja, nekad stroga, pravila, menja ih, unapređuje i očekuje da ih i vi ispratite. I naravno, posmatrajući Instagram, svaka od nas žena se barem jednom zapitala – ma da li su svi ovi ljudi stvarni? Kako je moguće da nemaju mana, da su im lica glatka i savršeno sjajna, da deluju negovano i apsolutno savršeno. I ogovor je jednostavan, nije moguće. Ali ono što jeste moguće je, napraviti dobru fotografiju sa onime što prirodno imate. Jer za dobru fotografiju nije potrebno da izgledate savršeno, potrebno je da poznajete sebe, svoje “dobre uglove”, da naglasite delove svog lica koje volite i možete napraviti veoma dobar selfi. Mi vam zato u nastavku teksta otkrivamo kako da u nekoliko koraka napravite od sebe Instagram modela, a zatim fotografiju koja vam se najviše dopadne možete staviti kao naslovnu fotografiju na svim svojim profilima!

Masaža ledom pred spavanje

Noć pred planirani fotosešn – izmasirajte lice kockicom leda. Masaža ledom – da dobro ste nas čuli! Ovo će povoljno će uticati na vašu kožu lica, zatvoriće njegove pore i umanjiće nadutost ispod vaših očiju. Dakle, kockom leda prelazite nežnim pokretima preko lica dok se ona ne otopi i pustite lice da vam upije vodu, a zatim idite na spavanje. Sutradan će vaše lice izgledati sveže čak iako ste neispavani, što bi se svakako videlo na fotografiji – a ovako, neće! Vaše lice će izgledati jedro i zdravo, a osećaj će biti dobar.

Obavezno uvijte trepavice na ovaj način i zatim nanesite maskaru

Na fotografijama je veoma važno da nosite maskaru, kako bi vam oči sigurno došle do izražaja. Ipak, pre nego što nanesete sloj maskare, važno je da vam trepavice budu dobro uvijene, radi intenzivnijeg celokupnog efekta. Trik je u tome da pre nego što iskoristite uvijač za trepavice, da ga blago zagrejete toplim vazduhom fena za kosu. Ako zagrejanom spravom uvijete trepavice, one će duže ostati podignute i uvijene, isto kao što to na primer čini vaša kosa kada je uvijete figarom! Nakon uspešnog uvijanja, bacite se na maskaru i ne štedite.

The post Ovo su trikovi koji će vam pomoći da pripremite lice za savršene fotografije! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро