Načini na koje vas emotivno nedostupni uče o ljubavi

Načini na koje vas emotivno nedostupni uče o ljubavi

Lekcije koje naučite od emotivno nedostupnih partnera, neprocenjive su – to znači da su basnoslovno skupe, jer ih plaćate godinama jada i očajanja, ali kada ih jednom naučite, one vrede svega čime ste ih platili. Preslišajte se i naći ćete u svom bolnom iskustvu ova neprocenjiva saznanja. Ili se utešite – ako upravo proživljavate bolno iskustvo, doći ćete do ovih saznanja. 

Naučite koliko je vaše vreme dragoceno 

Kada potrošite previše enegije i uložite previše vremena (granice su individualne, možete trpeti godinu, dve, tri ili više) u pokušaju da srušite nečije zidove i doprete do njegovog srca, na kraju ste toliko iscrpljeni i nesrećni, da osujećenost postaje katalizator pozitivnih promena. Osvestite i svhvatite da morate vratiti svoju moć i mudrije koristiti svoje vreme. Sve što imate je sadašni trenutak, a ukorenjenost u realnosti donosi svest o tome koliko vreme brzo prolazi i kolko je važno biti prisutan u sadašnjosti. 

Vraćate se sebi 

Juriti nedostupnu osobu znači napustiti sebe, zanemariti sebe. Pokušavate da postanete neko ko će se sviđati, ko će izazvati reakcije, prilagođavate se na sve načine i gubite sebe. Jednom kada shvatite da ta osoba ne može ili neće da vam pruži ono što želite i što vam treba, svoju pažnju vraćate na sebe i sa zaprepašćenjem otkrivate koliko ste zanemarili sve ono što vam je suštinski važno, sve što jeste i što želite da budete. Između vas i stvari koje čekaju na vas, da obratite pažnju i da im se posvetite, a koje se tiču vaše evolucije, vašeg ličnog rasta i zadovoljavanja vaših interesovanja, više nema prepreka. Vraćate se sebi u velikom stilu, otkrivajući nanovo svoju slobodu. 

Prestajete da jurite emotivno nedostupne

Prepoznajete obrazac u svom ponašanju i više ne želite da ga ponavljate. Ne želite da povređujete sami sebe, da gubite sebe, da gubite vreme. Želite nekog ko želi vas. Toliko je jednostavno. 

The post Načini na koje vas emotivno nedostupni uče o ljubavi appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро