Kako da roditeljima pokažete da ih volite

Kako da roditeljima pokažete da ih volite

U životu se nekako podrazumevalo da su roditelji ti koji nama, deci, pružaju ljubav i podršku kroz život i odrastanje – i tu se ne postavlja pitanje. Ipak, kada odrastemo i razumemo kako izgleda biti odrastao i snositi odgovornost za sve svoje postupke, shvatimo koliko je našim roditeljima možda nekada bilo teško, i šta su sve zapravo dali da bismo se u svakoj situaciji mi osećali voljeno i sigurno – i tada poželimo da im se zahvalimo i kažemo im koliko i mi volimo njih, zbog svega što su za nas učinili. Ako trenutno želite da svojim roditeljima pokažete da niste zaboravili na sve što su za vas učinili i da im delima kažete da ih volite, pored tih reči koje je uvek dobro izgovoriti, evo nekoliko predloga kako to možete da učinite.

Pozovite ih iznenada telefonom

Često nam se u životu dogodi da pozovemo roditelje kako bismo im se javili da smo negde stigli, ili da smo dobro, ili da dolazimo za pet minuta, ili sa “šta treba iz prodavnice?”  – ali sve su to ustaljene i očekivane situacije koje ne govore baš da nekoga volimo. Dakle, ideja je u tome da se u sred dana ili večeri setite svojih roditelja, i okrenete njihov broj samo kako biste im rekli kako ste srećni što ih imate. Eto, tek onako. Da znaju, ako su slučajno smetnuli sa uma.

Priredite im večeru u svom stanu

Svi mi smo uglavnom navikli da i kao odrasli često odlazimo “kod svojih na ručak”, jer se mama realno uvek raduje da nam nešto što volimo spremi i da se time dodatno osigura da smo dobro i zdravo jeli (jer ko zna šta to mi jedemo ili ne jedemo kada nas ona ne gleda). Ipak, možete se nekom prilikom organizovati tako da porodična večera bude kod vas u stanu, i tada spremite neko tradicionalno jelo koje volite i kojim ćete pokazati mami da ne mora više da brine, jer znate vi i sami da se prehranite.

The post Kako da roditeljima pokažete da ih volite appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO