Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart

Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart

LJUBAV: Venera, planeta ljubavi, utiče na sve vaše bliske odnose. Partnerstvo će funkcionisati bolje i lakše u ovom periodu, a u okviru porodice, bićete inspirisani da preduzmete razne aktivnosti, organizujete večere i druženja u intimnoj i prijatnoj atmosferi. Slobodni Ovnovi će takođe dobiti podsticaj – krenućete aktivno u potragu za srodnom dušom, ali zvezde vam savetuju da idete srcem i intuicijom. Spisak standarda koje voljena osoba treba da ispunjava ostavite kod kuće, zajedno sa očekivanjima.

POSAO: Pred vama su dobri profesionalni izgledi. Ukoliko vam promena nekih planova ide u korist, ne oklevajte da je sprovedete. Možete se naći u okolnostima u kojima su na ispitu vaši principi nasuprot tolerancije – šta god da prevagne, nećete se osećati prijatno, ali ostanite smireni. Dobra prilika za zaradu vas ide u susret!

ZDRAVLJE: Može vam varirati pritisak, uz glavobolju i vrtoglavicu, naročito ako ste osetljivi na vremenske prilike. Više se odmarajte. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart

LJUBAV: Ako ste u komplikovanoj vezi, mučeni strašću i intenzitetom, ovo će biti period kada ćete osećati bliskost i veliki emotivni uzlet – prosto ste oduševljeni jedno drugim i osećate da sve ono oko čega se kidate, ima smisla i vredi. Ukoliko ste udaljeni od partnera i osećate već neko vreme zahlađenje, sada ćete moći ponovo da se zbližite i probudite strast i nežnost. Slobodni Bikovi će se suočavati sa osećanjima koja su odavno potisnuta. Možete se osećati podstaknuti da ulećete u avanture i eksperimentišete, ako ste potiskivali svoju strastvenost i impulsivnost, ali nemojte gubiti glavu, budite svesni rizika i zadržite makar minimum opreznosti – više zbog zdravlja, nego zbog emocija. 

POSAO: Vreme i energiju usmerite tamo gde imate razrađene planove i ciljeve. Kada se radi o dalekosežnim planovima, možda ćete biti podstaknuti da ih menjate, jer ste smislili nešto bolje. Ipak, nemojte donositi nikakve presudne odluke u ovom periodu. Kratka poslovna putovanja mogu biti vrlo uspešna i mogu vam doneti veću zaradu od one na koju ste računali. 

ZDRAVLJE: Celo vaše telo žudi za kretanjem, obnavljanjem i povezivanjem sa prirodom, pa idite negde gde ima zelenila i vode i provedite vreme u miru i tišini. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart

LJUBAV: Teškoće i prepreke na planu partnerskih odnosa, povezane su sa nezgodnim planetarnim aspektima, koji u vama pobuđuju potrebu da se izolujete i da budete sami sa svojim mislima. Nećete imati mira u ovom periodu, pa budite spremni na to i pokušajte da se ne prepuštate ljutnji i mračnim raspoloženjima, da biste lakše prevazišli ovaj period. Slobodni Blizanci će osećati pozitivnu emocionalnu energiju. Iskoristite je da rešite neke lične dileme i konflikte, osnažite svoje samopouzdanje i preispitate neka uverenja, koja vas sputavaju da se prepustite doživljaju ljubavi na dubljem nivou. 

POSAO: Pred vama se otvaraju novi horizonti, uspeh vaših poduhvata, završavanje započetih projekata i priznanja i poštovanje. Realno postavljene ciljeve ćete lako dostići, ali oni previsoki vas mogu zavesti i izjaloviti se. Naoružajte se strpljenjem, ne gubite živce i držite se svog osećaja – samopouzdanje će vas voditi ka uspehu. Finansijska situacija nije loša, ali nije ni sjajna, suzdržite se od impulsivnog trošenja. 

ZDRAVLJE: Odmarajte se i vodite računa o sebi, uzimajte vitamine, pijte dosta tečnosti. Opustite nerve na načine koji vam najviše prijaju.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart

LJUBAV: Aktiviranje energije koja pokreće događaje na ljubavnom planu, moglo bi da vas prevari i zanese. Planetarni aspekti podstiču iluzije i gledanje kroz ružičaste naočare. U partnerskim odnosima možete uživati u skladnom peridou, ali ako ste pomislili da se partner promenio i da više nikada nećete imati one probleme koji vas izluđuju, razočaraćete se, kad otkrijete da je promena bila samo privremena. Slobodni Rakovi bi se mogli zaljubiti i to, vrlo verovatno, u pogrešnu osobu, opet! Ne predajte svoje srce prvoj osobi zbog koje zakuca brže, dozvolite da postoji zanos, strast, požuda i da to nisu znaci prave, sudbinske i večne ljubavi, da biste se sačuvali od povređivanja. 

POSAO: Možete se osećati nezadovoljno svojim profesionalnim postignućima, bilo zato što ste od sebe očekivali više, ili zato što izostaje adekvatna nagrada. Okrenite se sebi i procenite svoja lična posda vam opada samopouzdanje. Odlučnost i istrajnost su ključ uspeha u ovom periodu, naročito ako radite nešto novo i nedovoljno poznato.

ZDRAVLJE: Moguće je osećanje iscrpljenosti, alergije i razne fizičke reakcije na stres zbog emotivnog stanja, kao i zbog preosetljivosti na vremenske prilike.

The post Nedeljni horoskop: 12. mart – 18. mart appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Currency
EUR Euro