Проклео сам Бразил! – Отац Предраг

Проклео сам Бразил! – Отац Предраг


Пре неки дан ми шаље човек једну поруку:

„Помаже Бог, оче. Морам да Вам кажем нешто. Данас, кад смо изгубили од Бразила, ја сам се толико изнервирао да сам рекао: „Проклет да је Бразил и у овом првенству да не дају више ни један гол!!!“ Знам да није хришћански и да не треба то да радимо, али нисам могао да се суздржим. Јесам ли направио велики грех?“ И у пост скриптуму: „Не кајем се!“

На ту поруку нисам одговорио ништа до данас.

Данас је наша репрезентација изненађујуће играла нерешено 3:3 и тако смо опет запали у трње. Вечерас игра Бразил против Швајцарске и потребно је да Бразил победи да би ми играли даље. Дакле, потребан нам је гол Бразила.

И, непосредно после утакмице са Kамеруном стиже ми порука од њега: „Kајем се!“

Занимљиво, зар не? До пре неки дан Неимар и Бразил су били најомраженији у Србији, а вечерас ће сви навијати за њих! Нешто слично што је наша репрезентација доживела у Монте Видеу када су били прослављени након победе над Бразилцима, а пљувани против Уругваја, домаћина првенства.

То нас учи да је интерес ствар клетве или благослова данашњег света.

Погледајте у своје поступке и стидите се ако тако радите и волите онога ко вам користи, и мењајте то код себе, а и ако то откријете код ваших пријатеља да знате шта вас чека укрсте ли вам се интереси.

Напокон, то је управо она реченица из филма „Kум“ – када мафија убија неког, и каже: „Без љутње! То је само посао!“Source link

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро