Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi!

Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi!

IN P 1080x1080 market e1614873748448 Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi!

Sa novom prolećnom sezonom dolazi i pravo prolećno raspoloženje. Kragujevac Plaza Šoping centar upotpuniće i ovaj mesec brojnim aktivnostima i iznenađenjima koja očekuju sve verne posetioce i one koji će tek otkriti sjajna dešavanja. 

Mart je poseban mesec, ne samo zato što brojimo dane do proleća, već i zbog toga što slavimo dostignuća žena. Ovim važnim povodom, Plaza sprema specijalna iznenađenja, popuste i poklone, kojim će svim snažnim ženama ulepšati dan. Zato obavezno pratite naše objave na društvenim mrežama i budite u toku sa detaljima o nedelji u kojoj praznujemo 8. mart.    

Oni koji vole inovativne ideje i preduzetnički duh, imaće priliku da posete Plazin prolećni market koji će trajati sve do 30. maja. Posetioci će tokom ovog perioda moći da se upoznaju sa lokalnim brendovima i njihovim proizvodima ili da jednostavno čuju priču kako je njihov poslovni plan pronašao put do ostvarenja. 

Kako je ovo omiljeni mesec koji Plaza slavi, neće izostati ni brojna iznenađenja. Kragujevac Plaza centar pokrenuće nagradnu igru “100 000 razloga za kupovinu”, od 15. marta do 12. aprila, te će biti pravo mesto uživanja za one koji vole zabavu i osvajanje nagrada. 

KGP Nagradna Igra Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi!

Nastavljamo da vašu kupovinu, darivanje ili uživanje u slobodnom vremenu činimo još prijatnijim i lakšim, s ljubavlju. 

Šoping centar Kragujevac Plaza radi po svim zvanično propisanim higijenskim i bezbednosnim merama. Obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine u centru koji ima međunarodni sertifikat o bezbednosti.

IMG 0428 e1614873858892 Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi!

Sve o dešavanjima u Kragujevac Plaza centru, kao i o svim detaljima nagradne igre, može se naći na sajtu ili Facebook i Instagram profilima centra.

The post Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро