Koncept manifestacije – nije baš tako magičan

Koncept manifestacije – nije baš tako magičan

Manifestacija ili materijalizacija vaših želja, dovođenje obilja, ljubavi, uspeha u sopstveni život, prizivanje sihnroniciteta, bacanje kockica tako da vam najčešće padaju šestice  – deluje magično i Njuejdž kultura interpretira taj koncept kao svima lako dostupan i izvodljiv. Treba samo da znate šta hoćete, da imate jasnu nameru i da usput praktikujete neki magični ritual – čitate molitvu, palite mirišljavu sveću, lupkate se određenim redosledom po određenim delovima tela, izgovarate mantre, posedujete odgovarajuće kristale… Svako to može. 

Pa, da je tako jednostavno, svi bi imali sve što hoće i svi bismo živeli u izobilju, ljubavi, potvrdi, ostvarenju snova i ispunjenosti. Samo se snažno koncentrišete na pravi način i pretvorite svoje misli i osećanja u stvarnost. 

A to zapravo, sve vreme i radite. Svakog momenta “prizivate” svoju realnost i materijalizujete svoje misli i osećanja. Ako ste bedni, potlačeni, odbačeni, niko vas ne razume i niko ne može da vam pomogne, to je zato što ste uvereni da ne zaslužujete izobilje, poštovanje, prihvatanje, ljubav, razumevanje i pomoć. Oni što vam ih nude, pokušavaju da vas izvuku iz vaših zacementiranih uverenja, ali i njima će na kraju dosaditi, šutnuće vas, ostaviti, dosadiće im da vas vuku i guraju i odbaciće vas – i time potvrditi vaša tvrdoglava uverenja. To je scenario koji odigravate i imate pravo. Svako ima apsolutno i nedvosmisleno pravo da upropasti svoj život baš onako kako je osmislio. Ako vam je potrebno da za to okrivite majku, oca, partnera, palanku u kojoj živite, kolege, sistem, državu, boga, demone, crnu magiju, karmu, prokletstvo, rod i poreklo – samo napred. Neka svi budu krivi, samo da vi ne morate da preuzmete odgovornost za svoje manifestovanje. 

Ne, vi ne želite da budete nesrećni, nevoljeni, odbačeni i poniženi. Ali ipak jeste. Ne zato što nešto u vama to želi, nego zato što sve u vama to priziva, toliko glasno, da para uši. Jedino vi to uopšte ne čujete. Samo vidite posledice, ne čujete glas uzroka. Bavite se manifestacijom i to vrlo uspešno, ali potpuno nesvesno. 

Vaša narudžbina se iz kosmičke kuhinje redovno isporučuje. Dobijate tačno ono što ste naručili. Krvavi biftek sa prilogom od ljigavog spanaća, iako ne možete da smislite ni reš pečeno meso, a radije biste krckali ljuske od jaja umesto spanaća od kog vam se povraća. Ali vi možda nemate pojma da ne možete da smislite meso i spanać. Nešto u vama je uvereno da je to hrana koja vam je potrebna. 

Pa dobro. Ako želite da se bavite manifestacijom, koja će vam doneti neke stvari koje zaista želite, počnite od prihvatanja onoga što dobijate. 

The post Koncept manifestacije – nije baš tako magičan appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро