Šta zaslužujete u ovom trenutku – prema horoskopu

Šta zaslužujete u ovom trenutku – prema horoskopu

Naravno, zaslužujete sve dobro i vredno, svakog dana. Zaslužujete nagradu, utehu, ljubav, mir, blagostanje. Ali svakome treba da se povremeno podseti da zaslužuje dobre stvari.

Ovan

Zaslužujete odmor. Uvek ste u pokretu, u nekoj akciji, nikada se ne zaustavljate i ne mirujete. Posle svega što ste u poslednje vreme uradili i kroz šta ste prošli, zaslužujete odmor, ali pravi odmor, da vas neko služi i brine o vašim potrebama, dok vi sebi ispunjavate želje.

Bik

Zaslužujete zatvaranje krugova prošlosti. Postoji neko na koga ne možete prestati da mislite, a vreme je da prestanete da žalite i da se pitate da li ste mogli bolje. Zaslužujete da ostavite prošlost za sobom i nastavite dalje.

Blizanci

Zaslužujete sreću. Zaslužujete oslobađajući smeh od srca. Zaslužujete da skinete tu masku koju nosite i da prestanete da govorite kako ste dobro, a niste. Zaslužujete da stvarno budete dobro, za promenu.

Rak

Zaslužujete priznanje. Učinili ste toliko toga za druge. Jedna zahvalnica, da je držite na vidnom mestu i da se, svaki put kad je pogledate setite da su vaša nesebičnost i požrtvovanje primećeni i uvaženi.

Lav

Zaslužujete poštovanje. Od roditelja, kolega, prijatelja. Zaslužujete uvažavanje od užeg i šireg okruženja. Zaslužujete da vam svi u vašem svetu uzvrate poštovanje koje im pružate.

Devica

Zaslužujete da se osećate dovoljno dobro i bezbrižno. Da prestanete da se pitate da li zaslužujete dobre stvari. Da mislite više na sebe, nego na druge. Zaslužujete da više volite sebe, a ako to nazivate sebičnošću, onda zaslužujete da budete vrlo sebični.

The post Šta zaslužujete u ovom trenutku – prema horoskopu appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро