Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović “ALMOST SPRING” od sada je dostupna na SHOP by WANNABE

Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović “ALMOST SPRING” od sada je dostupna na SHOP by WANNABE

Ime Dragana Ognjenović sigurno vam je već veoma poznato. Ova neverovatna modna dizajnerka prisutna je na lokalnoj modnoj sceni još od 1992. godine – ali njeni dizajnerski principi su oduvek bili na svetskom nivou. Nije ni slutila u šta se zapravo upušta. Otvorila je prvu Beogradsku nedelju mode, a danas, dosta godina nakon toga, sa novom kolekcijom otvorila je prvo digitalno izdanje ove manifestacije. Dragana je u toku svoje duge i uspešne karijere, pored Beograda, izlagala i u Italiji, Francuskoj, Austriji, Meksiku, Kipru, kao i u Muzeju moderne umetnosti u Londonu i na Nedelji mode u Njujorku i Majamiju. Estetika Draganinog brenda pod jednostavnim nazivom “D.O.” izuzetno je prepoznatljiva, čistih linija i formi, kao i monohromnih, jednostavnih tonova. Uz modni brend D.O. Dragana je 2003. godine kreirala i jedinstveni ready to wear brend nazvan “Software”.

DO03 e1615912931128 Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović ALMOST SPRING od sada je dostupna na SHOP by WANNABEDO04 e1615912960876 Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović ALMOST SPRING od sada je dostupna na SHOP by WANNABE

Nova kolekcija “ALMOST SPRING” nosi u sebi dualistički princip u odevanju, koji se ogleda u tome da su njeni jedinstveni komadi prilagodljivi raznim generacijama. Mogu ih nositi i stilizovati pripadnici mlađe, urbane generacije, ali isto tako – mogu ih izabrati i njihove mame . Boje ove kolekcije  i dalje se kreću u paleti monohromnih tonova, karakterističnih za Draganin dizajn, ali među njima ponegde možemo videti i nežnu puder roze, fluo zelenu, smb zelenu, sivu i bež boju. Ovi suptilni akcenti roze boje doprinose svežini kolekcije, i čine je pogodnom za prolećnu sezonu pred nama. Krojevi u ovoj kolekciji takođe su prepoznatljivo Draganini, a oni su minimalistički.  Kao što je sama Dragana naglasila, njene kolekcija su od početka njenog stvaranja rađene po principu “one season fits all“, te ukoliko se odlučite za neki od njenih komada – budite bezbrižni, on će vam biti pogodan za svaki period u godini.

Pored klasičnog, ali ipak veoma karakterističnog crnog odela, ova kolekcija u sebi sadrži kratku belu jaknu sa džepovima savršenu za toplije dane pred nama, kao i jedinstvene haljinu sa peplum suknjom, kao i nežnu roze suknju. Takođe, posebno bismo izdvojili kratke dukseve u crnoj i roze boji, koji mogu biti ukombinovani na više različitih, urbanih i casual načina. Ova kolekcija pravo je osveženje, koje čak i u svojoj opuštenosti uspeva da zadrži sofisticiranost i eleganciju. Žene koje će nositi komade iz ove kolekcije dobro poznaju sebe i svoj ukus, cene kvalitetan dizajn i vole da se izraze kroz svoj unikatni stil odevanja.

DO05 e1615912991817 Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović ALMOST SPRING od sada je dostupna na SHOP by WANNABEDO01 e1615913019780 Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović ALMOST SPRING od sada je dostupna na SHOP by WANNABE

Novu kolekciju Dragane Ognjenović od sada možete naći u našem SHOP by WANNABE online shopu, koji smo pokrenuli sa idejom da se podrži i javnosti približi rad talentovanih, lokalnih dizajnera i brendova. Sa idejom da vam predstavimo lokalne dizajnere i mogućnost da kupite neke od njihovih artikala, 2019. godine smo kreirali online SHOP by WANNABE, a ove godine smo ga unapredili dodatkom novih kreativnih imena – od kojih ovog puta sa ponosom izdvajamo Draganu Ognjenović, čije kreacije istovremeno nose duh sadašnjeg vremena i večnih, bezvremenskih principa u dizajnu.

DO08 e1615913081668 Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović ALMOST SPRING od sada je dostupna na SHOP by WANNABEDO06 e1615913106563 Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović ALMOST SPRING od sada je dostupna na SHOP by WANNABE

Veoma je važno podržati lokalnu zajednicu dizajnera i dati prednost domaćim proizvodima, jer time podržavamo domaći talenat i rad, ali i lokalno tržište. Ponosni smo što kao vodeći i najčitaniji online fashion, beauty i lifestyle magazin u Srbiji imamo priliku da upravo mi budemo prvenci u kreiranju ovakvog projekta, koji će u budućim godinama sigurno samo rasti u svom obimu. Takođe, ovaj projekat od sada možete zapratiti i na posebno kreiranom Instagram nalogu @shopbywannabe.

Produkcija: wannabemedia.rs

The post Nova modna kolekcija dizajnerke Dragane Ognjenović “ALMOST SPRING” od sada je dostupna na SHOP by WANNABE appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO