Naša omiljena zloća, Kruela de Vil, stiže na veliko platno

Naša omiljena zloća, Kruela de Vil, stiže na veliko platno

“Do call me Ella; Cruella sounds so… cruel.”

Neko je davno rekao da su zloće samo princeze koje nisu bile spašene. Možda, negde iza sedam mora i sedam gora, ali u ovoj našoj novoj, modernoj stvarnosti – ne treba nam niko da nas spašava. A još manje nam treba izgovor zašto ponekad iz naše podsvesti izađe nešto zlobno, ili nam kroz glavu prođe misao koju ne bi trebalo da imamo. Baš zato je naša omiljena zloća uvek bila Kruela de Vil. Kada zanemarimo njenu mržnju prema psima i želju da ih obuče, njene sarkastične izjave su nešto u čemu često možemo da se pronađemo, kao i njeno večito stanje u kom je toliko navikla na svoje nezadovoljsto da prosto u njemu, uživa. Dissapointed but not suprised kao njen glavni mood i njen crno-belo-crveni stil je nešto zbog čega jedva čekamo da je vidimo na velikom platnu.

Upravo nam Dizni produkcija donosi novi film “Cruella” koji ćemo moći da pogledamo od 28. maja ove godine. Glavnu ulogu dobila je glumica Ema Stoun, a ono što je zanimljivo je da je producentkinja ovog filma Glen Klous, koja je poznata upravo po ulozi Kruele de Vil iz adaptacije koja je snimljena 1996. i drugog dela iz 2006. godine. Evo šta sve morate da znate o filmu pre nego što da pogledate.

Ovo je priča o korenima 

Ovog puta, zvezde filma nisu dalmatinci. Dizni je odlučio da posle Grdane, svoju stranu priče treba da predstavi i Kruela. Ovaj film nam daje uvid u njenu prošlost, i daje nam objašnjenje zašto je zloća koju volimo da mrzimo upravo to – zloća. Kada vidimo da je neko zloban i neosetljiv, uvek se zapitamo – ko te je zaboga tako povredio. Sada dobijamo jedinstvenu priliku da vidimo ko je mladu, crvenokosu devojku, željnu da se dokaže u svetu koji ona vidi drugačije povredio. Fokusirajući priču na Estelu, a ne Kruelu, film istražuje njenu prošlost.

The post Naša omiljena zloća, Kruela de Vil, stiže na veliko platno appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро