Na kom se mestu nalazite u vezi

Na kom se mestu nalazite u vezi

Ako niste sigurno na kom mestu se trenutno nalazite u svojoj vezi i da li je to uopšte veza, prepoznavanje ovih tvrdnji i ponašanja partnera,  pomoći će vam da se orijentišete. Razjasnite svoju poziciju, pronađite odgovor na pitanje šta ste vas dvoje, pa ćete moći da donesete neke odluke. 

Ne želim da komplikujem ono što imamo 

On vam govori i pokazuje da ste posebni za njega, ali da ne želi da kvari to što imate – ono što ima naziv i etiketu, obavezuje, a to obavezivanje i određivanje, izaziva njegovo mrštenje i otpor. U suštini, ovo znači da on ne želi da se obavezuje i da je posvećenost u tom odnosu samo vaša. 

Mi smo prijatelji 

Time vam govori da među vama nema pravog spoja i da vas ne vidi kao partnerku. Pri tom, on od vas ima sve najbolje, a da ga to ništa ne košta. Vi njemu jeste prijatelj, ali i sve ostalo što možete da budete, pokušavajući da doprete do njegovog srca, a on je vama prijatelj (i samo prijatelj) samo kad mu je zgodno, kad ga to ne opterećuje i ne remeti mu planove. 

Ne stvarno, mi smo samo prijatelji

To je vaš odgovor, koji dajete drugima kada pitaju šta je to među vama. Svi vide da bi vas dvoje trebalo da budete nešto više, vidite to i vi i ponašate se zaštitnički prema svom odnosu – racionalizujete stvari i pokušavate i sebe i druge da ubedite da ste vi ok sa tim što ste samo prijatelji (iako čeznete za romantičnom vezom).  Ne želite da izgubite prijateljstvo, ali želite nešto više, nemojte bežati od toga. Rizikujte. 

The post Na kom se mestu nalazite u vezi appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро