Sigurni znaci da te retrogradni Merkur baš “vozi”

Sigurni znaci da te retrogradni Merkur baš “vozi”

Ovaj retrogradni Merkur je malo nežniji nego onaj prethodni i onaj pre njega. Možda si već naučila da budeš na oprezu i da prepoznaješ znake da te Merkur vozi svojim retrogradnim uticajem, pa se preslišaj – da li ti se ovo dešava?

U mračnom si raspoloženju. Dokle više? U čemu je smisao? Kad će već jednom sve da se završi? Zašto uopšte živimo? Sve je besmisleno. 

Drma vas egzistencijalna kriza – brojite godine svog života i upoređujete ih sa ostvarenjima i postignućima i u debelom ste minusu. Zašto se uopšte trudite? Ništa ovde nikad neće biti u redu. 

Marfijev zakon vam se dokazuje svaki čas – sve što može da pođe naopako, to i čini. Srknete kafu i opečete jezik. Podesite alarm i on ne zvoni. Trčite za autobusom i padnete. Sedite na stolici i padnete. Odjednom su sve situacije rizične i iritantne. 

Pitaju vas da li vi to nosite crninu, ili ste samo tako obučeni. Da, samo ste tako obučeni, jer crnina potpuno odgovara vašem raspoloženju. 

Svaki čas vaš nešto potrese i uzdrma. Plačete i ljutite se, kao da neko pritiska dugmad. Nemate kontrolu nad svojim osećanjima. Preosetljivi ste i sve shvatate lično i tumačite pogrešno. 

Povremeno se zapitate ko je ta osoba u ogledalu. Nekako ne prepoznajete sebe. Setićete se, čim prođe retrogradni hod Merkura, ne brinite. 

The post Sigurni znaci da te retrogradni Merkur baš “vozi” appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.