Sve što znamo o drugoj sezoni Netflixove serije “Bridgerton”

Sve što znamo o drugoj sezoni Netflixove serije “Bridgerton”

Kada smo čuli da se pojavila nova serija od autorke koja nam je donela produkcije kao što su “Grey’s anatomy”, “How to get away with murder”, i “Scandalnismo ni očekivali ništa manje od serije koje ćemo da “izbindžujemo” za jedan dan. 

Kombinacija suđene ljubavi koju vide svi sem njih, tračeva, i kostima koji oduzimaju dah, kupila nas je još i davne 2007. godine u seriji “Gossip girl”. Sada kad je priča smeštena u doba Džejn Ostin, ona romantična duša koju smo davno potisnuli isplivava na površinu. Klasične verzije modernih pesama daju seriji ton na isti način na koji kostimi daju sliku. Dijalog između tradicionalnog engleskog i modernog doba nam pruža priliku da se vežemo za likove i bijemo njihove bitke.

Razneženi smo gledali prvu bračnu noć Daphne i Simona, i slomljenog srca smo gledali njihove prepirke. Iako nema ništa bolje od srećnog kraja – možda nešto ipak i ima – a to je druga sezona. 

Glumac Luke Newton, nama u seriji poznat kao Colin Bridgerton, juče je objavio kako je počelo snimanje druge sezone ove serije. Na svoj profil na Instagramu, stavio je sliku iz prve sezone na kojoj sa osmehom jaše konja zajedno sa svojim “bratom” Benedecitom. Uz opis ” momci su se vratili u grad” rekao nam je ono što smo jedva čekali – a to je da ćemo uskoro moći da vidimo slike sa seta, i da ćemo imati više informacija o drugoj sezoni. A ono što trenutno znamo, pročitajte u ovom tekstu.

The post Sve što znamo o drugoj sezoni Netflixove serije “Bridgerton” appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро