Ove sezone eksperimentišite sa bojom kose!

Ove sezone eksperimentišite sa bojom kose!

Nakon zimskog perioda, kada izađemo iz jakni, odbacimo kape i šalove, naša kosa konačno dolazi do izražaja. Zato prolećni dani donose uvek onu dilemu – Šta raditi sa kosom? U prethodnom periodu aktuelne su bile neutralne nijanse, braon i plave, a pred nama je sezona koja donosi osveženje i podstiče nas na drastičnije promene. Sada je pravo vreme da isprobate one super-kul boje koje ste uvek želeli, a niste imali hrabrosti. Mi vam predstavljamo neke boje kose koje će biti pravi hit ove prolećne sezone.

Sve nijanse crvene boje

Svaki stilista izdvojio je crvenu boju kose kao pravi hit ove sezone, pa je neka od nijansi crvene odličan izbor za predstojeće proleće. Crvena boja će istaći vašu prirodnu lepotu i izgledaćete uvek zavodljivo. U zavisnosti od svog tena i svog senzibiliteta, birajte nijansu crvene od boje jagode do jarkocrvene. Ukoliko niste spremni još uvek za drastične promene na svoju prirodnu boju kose možete dodati neki crveni pramen i znatno ćete osvežiti svoj izgled i biti u trendu.

Svetli pramenovi do lica

Dva pramena u svetlijoj nijansi od boje kose tik uz lice biće pravi hit i ove sezone, jer njihova popularnost ne opada od kako su ponovo ušli u modu. Ovaj trend u farbanju kose vrlo je praktičan i svakako preporučljiv jer veći deo kose ostaje netaknut, a veoma je efektan. Svetli pramenovi do lica su odličan izbor za sve one koji žele promenu i potpuno drugačiji ulazak u prolećnu sezonu. Ukoliko se desi da vam se ne dopadne ili vam brzo dosadi, vrlo lako ćete se vratiti u staru boju bez dodatnog tretiranja kose.

Siva, pepeljasta boja

Svi koji vole prirodan izgled i izbegavaju preterano tretiranje kose, ovaj trend je odličan izbor! Siva, pepeljasta boja koja vuče ka beloj delovaće potpuno šik, moderno, a oslobodiće vas stalne brige oko izrastka. Ove sezone, siva boja sve više će se probijati ka vrhu najkul boja.

The post Ove sezone eksperimentišite sa bojom kose! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро