Sve je u vašem životu – povratna informacija

Sve je u vašem životu – povratna informacija

U neprestano promenljivoj realnosti, za koju mnogi tvrde da je iluzija, pipamo naslepo, idući širom otvorenih očiju. Čini nam se da je stvarno ono što vidimo, ono što osećamo, a onda ispadne da smo bili u zabludi, da nismo videli ispod površine i da nismo osećali dublje od onog na šta smo uslovljeni. 

Ponekad se osećate kao da vam stvarnost treperi pred očima, poput fatamorgane i očekujete da svakog trenutka nestane, nemate za šta da se uhvatite, ništa opipljivo nije dovoljno čvrsto, nikakva vera ne uliva poverenje. Potrebni su vam znaci, odgovori, putokazi. Molite se za vođstvo i zaštitu, za zrak svetlosti koji će vam pokazati da ste na pravom putu. 

A sve vreme ste tu – na pravom putu. I znaci i odgovori su svuda oko vas i u vama. Univerzum vam neprestano daje povratunu informaciju, kroz vas same, kroz vaše uvide, kroz cepanje zavesa iluzije. Povremeno ste slepi, ali jasno osećate, ponekad jasno vidite, ali ništa ne doživljavate. 

Kada ste u sukobu sa sobom, onda ste u sukobu i sa stvarnošću, ispod čega god se ona krila, ili koliko god vam se jasno prikazivala. Izvor vaše patnje i rastrzanosti kreira iskustva kroz koja prolazite. 

The post Sve je u vašem životu – povratna informacija appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро