Sigurni znaci da imate ozbiljnog i odgovornog partnera

Sigurni znaci da imate ozbiljnog i odgovornog partnera

Verovatno ste sklone da suviše analizirate, nesigurne ste i plašite se da partner nije iskren i posvećen, kao što izgleda, ili kao što vam je potrebno. Sigurno imate sve dobre razloge da se tako osećate (dovoljno iskustva sa površnim i neodgovornim muškarcima) i nemate čega da se stidite. Ipak, potrebno vam je da umirite svoju nesigurnost i strahove i da se rasteretite sumnje. Zato vam nudimo kratak spisak sigurnih znakova da vaš partner misli ozbiljno i da je posvećen. 

Stavlja vaš odnos na prvo mesto 

To ne znači da neprestano pravi ustupke, ali kada je važno, kada se nešto ispreči i mora da odluči šta je prioritet, uvek se konsultuje sa vama i ne želi da učini ništa zbog čega biste se vi osećali loše i zbog čega bi vaš odnos trpeo. On vas poštuje i to iskazuje kroz uvažavanje zahteva veze – svestan je da se odnos neće čuvati i negovati sam i ume da bude nesebičan. Prepoznaćete to, kao što prepoznajete kada vas partner zapostavlja i kad mu je sve drugo važnije od vas – i očekuje da to prihvatite (i čudi se zašto vam to smeta). 

Ohrabruje vas i podržava

Želite da nastavite obrazovanje, napišete knjigu, započnete sopstveni posao, krenete na vežbanje, držite dijetu? Ozbiljan i odogovoran partner vas u tome podržava i ohrabruje vas kad počnete da sumnjate u sebe, da gubite snagu i strpljenje. Njemu je stalo da budete zadovoljni sobom, jer je svestan da je to uslov da budete zadovoljni u vezi. On vas ne sabotira i ne ukazuje vam na vaše slabosti, već neguje i podržava vaše dobre i jake strane. 

The post Sigurni znaci da imate ozbiljnog i odgovornog partnera appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO