Razlozi zašto možda ne prepoznajete sebe u svom horoskopskom znaku

Razlozi zašto možda ne prepoznajete sebe u svom horoskopskom znaku

Uglavnom svi znaju “šta su u horoskopu”, misleći pri tom na sunčev znak i često, čak i u površnom iščitavanju opštih karakteristika, mogu da prepoznaju većinu onoga što se odnosi na njih. Ipak, možda ste skeptični prema astrologiji, zato što u opisu osobina svog znaka, uopšte ne nalazite sebe. Ovo su najverovatniji razlozi za to. 

Vaš znak je u usponu

Znak u usponu, ili ascedentni znak je ono što predstavlja vaše pravo lice, i to je znak koji je u trenutku vašeg rođenja bio na horizontu. On utiče na lice koje prikazujemo drugima i po čemu nas drugi prepoznaju i tiče se slike koju imamo o sebi, načina na koji želimo da nas drugi vide, a takođe sugeriše i način na koji pristupamo novim situacijama. Ako vam Sunčev znak ne odgovara sasvim, to je možda zato što uzlazni znak ima snažan odjek. 

Mesečev znak

On predstavlja prirodu podsvesti, nesvesne želje, emocije i odnos sa majkom. U zavisnosti od toga kako je pozicioniran i kako je aspektovan u vašoj natalnoj karti, Mesec može imati snažan uticaj. Ako ste introvertni, moguće da mesec ima dominantnu ulogu u vašem psihičkom životu, do te mere da je Sunčev znak marginalizovan. 

Stelijumi 

To su skupovi od 4 ili više planeta, koji zauzimaju isti znak ili kuću u natalnoj karti. Nemaju ih svi, ali njihovo prisustvo pojačava efekat na znak koji zauzimaju. Udružene energije planeta ulivaju u znak u kome borave veću energiju od one koju ima Sunčev znak i zato ne možete sebe prepoznati u karakteristikama zodijaka. Stelijum takođe može ukazivati na genijalnost i posebnost. Mocart je imao stelijum u Vodoliji, a Brus Li u Škorpiji. 

The post Razlozi zašto možda ne prepoznajete sebe u svom horoskopskom znaku appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро