Kendall Jenner ima novi poslovni poduhvat!

Kendall Jenner ima novi poslovni poduhvat!

Kendall Jenner, poznata američka manekenka i rijaliti ličnost, već godinama nas oduševljava svojom lepotom i profesionalnošću u poslu kojim se bavi. Na naše veliko iznenađenje, doduše prijatno, ova manekenka odlučila je da se oproba i u drugoj delatnosti, posve drugačijoj od one u kojoj smo navikli da je gledamo. Naime, Kendall je na svom instagram profilu objavila vest da je nakon skoro četiri godine rada na stvaranju svog brenda tekile, u tome i uspela!

Sve ove godine u kojima je gradila uspešnu karijeru u svetu modelinga i manekenstva, uspela je i da se profesionalno posveti pravljenju tekile, i nije se zaustavila sve dok njen projekat nije postigao najviše rezultate i pobedio na jednom od svetskih takmičenja. Nije želela da njena popularnost na bilo koji način utiče i na rezultate postignute u ovoj delatnosti, pa je na svetskim takmičenjima nastupala potpuno anonimno. U svojoj objavi, ona navodi da je skoro četiri godine provela na turneji pravljenja najukusnije tekile. Nakon desetina testova, odlazaka u destileriju, anonimno je ušla na svetsko takmičenje i – POBEDILA! Ponosna na svoj uspeh, dalje navodi da su nakon 3,5 godina ipak uspeli i da je njena tekila 818 sve što su ona i njen tim pili u poslednjih godinu dana i da jedva čeka da i svi drugi budu u prilici da je probaju i uživaju u fenomenalnom ukusu, kao što oni rade već duže vreme.

Njena poznata sestra, Kim Kardashian ostavila je poruku punu podrške u kojoj čestita svojoj sestri na uspehu, a dalje navodi da sama nikad nije bila ljubitelj alkoholnih pića, sve dok nije probala tekilu 818, koju sada stalno pije.

The post Kendall Jenner ima novi poslovni poduhvat! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро