Kako ćemo negovati lice ovog proleća

Kako ćemo negovati lice ovog proleća

Kada dođe proleće i sine sunce, kao po inerciji bacamo se na razne vrste čišćenja. Čistimo kuću, glavu, orman, podrum – a ono što je najbitnije i što je direktno izloženo suncu zaboravljamo, a to je naše lice. Posle duge i teške zime, lice nam je na neki način izmučeno u svim tim hladnim danima. Sa dolaskom toplijeg vremena, pravi je trenutak da mu pružimo negu koja mu je bila potrebna, i da ga oporavimo da bi do leta  izgledalo još svežije i negovanije. I samim tim i zdravije.

Ampule za osveženje kože lica

One se koriste na čistu kožu, kada je dobro da posle umivanja, a pre stavljanja ampule, nanesete ružinu vodicu kako bi koža bila vlažna. To je preporučljivo pogotovo kada se koriste ampule koje sadrže biljna ulja jer na taj način koža bolje upija. Ove ampule je dobro koristiti u kombinaciji sa rolerom za masažu lica.

fleur kaan e7jpGYe7OtU unsplash scaled e1614859661678 Kako ćemo negovati lice ovog proleća

Pene za umivanje

Kada govorimo o peni za umivanje, najbolja je ona koja u sebi sadrži biljku hamamelis kao i ekstrakt kamilice, jer ona umiruje iritacije na koži i pritom sužava pore. Možete je koristiti i za skidanje šminke, a i za umivanje. Malu količinu pene nanesite na prste ili četkicu,  zatim utrljate na lice i isperete. Ova pena će vam umiriti upalna stanja i hidrirati kožu.  Kada birate penu pazite da ako već ima alkohol kao sastojak, ostatak sastojaka bude baziran na uljima kako vam pena ne bi isušila kožu.

Hijaluron ampule

Tokom zime vaša koža gubi na elastičnosti. Ove ampule će pomoći vašoj koži da se regeneriše i pritom će umanjiti i bore na licu. Sem lica, ove ampule je dobro nanositi i na dekolte i vrat. Potrebno ih je aplicirati na vlažnu kožu, da bi hijaluron vezao vodu za sebe i zadržao je u koži.  Posle nekoliko tretmana, osećaćete kako vam je koža lica ne samo zategnutija i blistavija već i zdravija.

The post Kako ćemo negovati lice ovog proleća appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро