Predstavljamo vam ideje za savršen prolećni manikir, koje ćete poželeti da primenite odmah!

Predstavljamo vam ideje za savršen prolećni manikir, koje ćete poželeti da primenite odmah!

Konačno smo ušli u mart, nakon zime koja je čini nam se trajala daleko duže nego što smo se to sa njom “dogovorili”. Ipak, mart nam sa sobom donosi prve znake proleća i pozitivnih promena, a mi želimo da uživamo u njima i pokažemo i spolja kako se poletno osećamo iznutra. Pored toga što svoju svežu energiju možemo iskazati kroz stajlinge ili boje kose i frizure, možemo to učiniti i kroz manikir – što je možda najlakša i najjeftinija opcija, a opet veoma značajna. Za nov manikir potrebno vam je malo strpljenja, novca i vremena – a rezultati mogu biti toliko dobri, da ćete svaki dan sebi ulepšati samo pogledom na svoje nove, uredne i lepe nokte. Ukoliko su i vas obradovali prvi zraci sunca i znaci proleća, u nastavku vam predstavljamo nekoliko savršenih manikira kojima možete sebi ulepšati ovaj mesec!

Suptilni, cvetni manikir

Sećate se one čuvene rečenice koju je Meryl Streep izgovorila u filmu “The Devil Wear’s Prada”? “Florals for spring? Groundbreaking“. Pa, ovog puta ne možemo da se složimo sa njenim sarkazmom i priznamo sebi – da, želimo cveće na noktima ovog proleća! Da, želimo da se pravimo da smo šumske vile, želimo da procvetamo zajedno sa prirodom oko nas i želimo da se vidi da smo spremne za nove početke. Suptilni cvetovi u raznim bojama, na kratkim minimalističkim noktima u prirodnoj boji definitivno će biti popularni ove godine, tako da nam se čini da je vreme da pozovete svoj kozmetički salon!

French manikir sa neon vrhovima

Neon boje biće u trendu ovog proleća, kako u odevanju tako i u makeup lookovima, kao i u svetu manikira! Svoj ajlajner u neon tonovima žute, zelene, roze ili narandžaste možete uklopiti uz jedinstveni manikir u istoj boji, ali nokti vam ne moraju biti u potpunosti jednobojni. Možete se na primer odlučiti za french manikir, u kom ćete belu boju vrhova noktiju zameniti nekom od neon boja, koja vam je najdraža. Ovo je definitivno urban i neobičan manikir koji će vas izdvojiti, a ako ste devojka koja voli da bude u centru pažnje, evo ideje za vas!

Nokti sa raznobojnim akcentima

Ovo je savršeni manikir za sve one umetnice među nama, koje vole da se igraju sa bojama i koje nikada ne mogu da se odluče samo za jednu! Kratke nokte, premazane neutralnim slojem laka za nokte, ukrasite  detaljima u vidu raznobojnih “flekica”. Flekice mogu biti raspoređene spontano i biti različitih oblika i naravno boja, a nijedna ne mora izgledati kao ona prethodna! Uživajte u igranju i ne brinite se, jer svaka greška koju napravite može izgledati kao da je namerna.

The post Predstavljamo vam ideje za savršen prolećni manikir, koje ćete poželeti da primenite odmah! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Currency
RSD Serbian dinar
EUR Euro