Jednominutne navike koje će vam doprineti kvalitetu života

Jednominutne navike koje će vam doprineti kvalitetu života

Dakle, želite da postanete zdraviji, ostvarite svoje ciljeve u karijeri i osećate se srećnije? Zvuči lepo, ali uvek je lakše reći nego učiniti. Odakle uopšte početi kada se prave tako velike promene? Ako vam ti uzvišeni ciljevi i ambiciozne odluke deluju neodoljivo, znajte da nije potrebno odmah preuređivati ceo svoj život, trošiti gomilu novca ili imati neograničeno vreme da postignete ono što želite. U stvari, potreban vam je samo jedan minut. Tačno: razlika između toga ko ste i ko želite biti može vam oduzeti samo 60 sekundi. Isprobajte ove jednominutne navike koje će vam promeniti život ukoliko ih budete dosledno radili. Dodajte puno navika tokom dana ili započnite sa samo jednom, ali u svakom slučaju, jedan minut je sve što vam treba da promenite život.

Izležavanja bez

Ovaj predlog razočaraće sve one kojima je omiljena navika skrolovanje Instagrama nakon buđenja. Iako se čini kao bezazlena navika, telo se neće potpuno probuditi dok ne ustanete iz kreveta i ne krećete se, ali i zato što izgubite celokupnu jutarnju rutinu od 10, 30 ili 60 minuta pre nego što se pripremite za posao. Ustanite iz kreveta čim se probudite i ispunite svoja jutra sa što više mirnih, produktivnih i ispunjenih minuta. Vaše prijemno sanduče, Instagram, Facebook, TikTok ili bilo koja druga aplikacija mogu da sačekaju.

Pravite pauze za istezanje

Bez obzira da li je jednosatni trening svakodnevica ili jedva imate vremena da se presvučete pre početka rada, telu nije suđeno da sedi satima, a još manje tokom celog dana. Barem jednom na sat, odvojite minut da prođete kroz joga poze, napravite neko istezanje ili uključite svoju omiljenu pesmu i ples. 60 sekundi pokreta je dovoljno da vam da dovoljno energije, resetuje um i pomoći će vam da se bolje fokusirate ostatak dana.

The post Jednominutne navike koje će vam doprineti kvalitetu života appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO