Iskombinujte kardigane iz svog ormana na potpuno nov način!

Iskombinujte kardigane iz svog ormana na potpuno nov način!

S obzirom na prilike s kojima smo svi bili suočeni, modni trendovi su sve više diktirali udobnost, komfor i kreativnost, pa su neke zaboravljene stvari u ormanu dobile nov, šik izgled u kombinaciji sa novim modnim tokovima. Jedni od njih su svakako kardigani, odnosno džemperi na raskopčavanje, koje ćete sigurno nositi ovog proleća. Sve više osvajaju modnu scenu svojom praktičnošću, udobnošću i nosivošću. Sigurno svaka devojka u svom ormanu ima barem jedan kardigan, pa ih iskopajte iz svojih ormana, a mi vam predstavljamo nekoliko načina na koje ih možete nositi ove sezone, tako da izgledate potpuno moderno i drugačije.

Kratak kardigan na dugmiće

Ovakav komad sigurno ima svaka devojka u ormanu i sada je vreme da ga ponesete na potpuno drugačiji način. Ovakav kardigan uz suknju do članka sa dubokim strukom nosite ako želite da istaknete svoju figuru, a da se pritom osećate komforno i opušteno. Ovu kombinaciju možete nositi i uz čizmice do članka, ali i uz najudobnije patike koje imate.

Široki kardigan sa spuštenim dugmićima

Ovi široki kardigani najefektniji su u jarkim i pastelnim bojama, kao što su pink, plava, žuta, mint-zelena i lila, a te boje pravi su hit ove sezone, pa se nemojte ustručavati da izabranom bojom izrazite svoju individualnost i kreativnost i budete u centru pažnje. Ove široke kardigane najbolje je da kombinujete sa nekim uskim pantalonama i farmerkama ležerno, napola uvučenim u pantalone ili usku suknju.

The post Iskombinujte kardigane iz svog ormana na potpuno nov način! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Currency
EUR Euro