Glavni razlozi zbog kojih ste nesrećni – prema horoskopu

Glavni razlozi zbog kojih ste nesrećni – prema horoskopu

Razne stvari, događaji i situacije utiču na naše poimanje sreće i nesreće, a astrologija prepoznaje neke ključne razloge zbog kojih neki znak pati više nego neki drugi.

Ovan

Čini vas nesrećnim kad morate da prihvatate stvari koje ne želite i kad život nije ono što ste hteli i birali. Zadovoljni ste samo kad radite ono što vi mislite da treba i zato prestanite da pravite kompromise. Živite svoju istinu. 

Bik

Kada vam na put stanu stvari koje ne možete da kontrolišete, to vas duboko onespokojava. Potrebno je da poradite na prilagođavanju svojih stavova i očekivanja, jer život je pun nepredviđenih okolnosti i situacija i najmanje je onoga što možete da kontrolišete – a svoje ponašanje i reakcije možete.

Blizanci

Sreću vam kvari vaša sklonost da se usredsredite na očekivanja drugih i na ono što oni misle i govore o vama. A drugi nikada nisu zadovoljni i ne možete svima udovoljiti, niti se svima sviđati. Zaboravite na druge, na njihove kritike i pohvale i vrednujte ono što vi mislite i osećate. Prekinite taj bolesni krug zavisnosti od osuda i etikete.

Rak

Možda ste mislili da vas upravo usrećuje to što ste toliko angažovani oko sreće i blagostanja drugih, ali ne – to vam oduzima energiju i unesrećuje vas. Dobar je osećaj biti važan, biti drugima oslonac, ali vama je potrebno da se manje uključujete u živote i probleme svih oko sebe, a da više vodite računa o sebi i svom životu. 

Lav

Lavovi su nesrećni kada ne mogu da se oslobode prošlosti. Teško vam je da oprostite i pustite i da prihvatite da se život nastavlja, šta god ili ko god da vas je povredio ili uvredio. Ali morate naučiti da opraštate i otpuštate, zato što je to važno za vaše blagostanje i sreću – ne možete biti slobodni da idete dalje punim kapacatitom, dok ne otpustite sve što je prošlo. 

Devica

Nosite ogroman teret sopstvenih osećanja i to je ono što vas čini nesrećnim. Ne morate da budete jaki i čvrsti, niste jedini koji proživljavaju teška vremena i prolaze kroz bolna iskušenja. Pričajte sa drugima, otvorite se, poverite – kad shvatite da niste usamljeni u svojoj teskobi i strahovima, biće vam lakše.

The post Glavni razlozi zbog kojih ste nesrećni – prema horoskopu appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро