Boyfriend jeans je ponovo u modi – a evo novih trendy načina za njihovo stilizovanje!

Boyfriend jeans je ponovo u modi – a evo novih trendy načina za njihovo stilizovanje!

Boyfriend jeans je onaj tip farmerki koje ste sigurno barem nekada nosile u životu, i koje bi svaka žena trebalo da poseduje, ali, kao i sve drugo – i one su u jednom trenutku jednostavno izašle iz mode i njihovo mesto preuzeli su skinny shaping modeli, a zatim i oni retro, ravnijih nogavica i visokog struka. Ipak, boyfriend jeans se sada, u ovoj godini komfora i opuštenosti, u kojoj smo više okrenuti sebi i više vremena provodimo u svojim stanovima i šetnjama, vratile u modu – i moramo priznati da su nam veoma nedostajale! Zato, u nastavku teksta slavimo povratak džinsa koji smo “ukrale” od naših momaka – i pokazujemo vam nekoliko novih načina da ga stilizujete!

Kežual, uz kapu i patike

Boyfriend jeans vezujemo za onu mušku opuštenost, koju bismo ponekad zaista volele da u potpunosti razumemo i osećamo, i zato, kada smo u njima, možemo makar da je privučemo svojim stajlingom. Svoje omiljene boyfriend farmerke, koje karakteriše to da su šire, ravnih nogavica, neretko pomalo poderane i spuštenog struka – tako da vam stoje na kukovima, uklopite uz opušteni džemper u nude tonovima, dugi oversize kaput, beanie kapu i sportske chunky patike, poznatije i kao “dad shoes“. U ovom stajlingu izgledaćete veoma je moguće kao vaš partner, i osećaćete kako iz vas izbija apsolutna kul, ortačka i zen energija.

Elegantni all black + džins

Ipak, boyfirend jeans ne mora biti samo casual i kul, iako su one po prirodi takve – već mogu izgledati i elegantno i veoma stajliš. Ovaj tip farmerki videćete i na onim najlepšim Francuskinjama koje su oličenje ženstvenosti, čak i onda kada nose na sebi potpuno široku i opuštenu odeću. Ukoliko je to efekat koji želite da postignete, preporučujemo vam da boyfriend farmerke uklopite uz elegantnu crnu rolku, crni dugi kaput i naravno, mokasine. Još ako na sve to dodate mini kožnu, crnu torbu i kafu “za poneti” kao detalj, prava ste gradska devojka.

The post Boyfriend jeans je ponovo u modi – a evo novih trendy načina za njihovo stilizovanje! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро