5 odevnih komada koje morate imati pre nego što stigne proleće

5 odevnih komada koje morate imati pre nego što stigne proleće

Kako je počeo mart mesec, veliki je broj nas koji nestrpljivo iščekujemo početak proleća. Dok zimska dosada polako iščezava, priželjkujemo povećanje temperatura. Verujem da se nakon ove zime i većeg dela prethodne godine provedene u karantinu svako raduje proleću. Istina, verovatno ćemo drhtati i nositi čizme i kapute do polovine marta, ali vreme da se opskrbimo zimskom opremom konačno je prošlo i umesto njega na red je došlo da se radujemo vedrijim, srećnijim danima – kao i da nabavimo nove stvari za vreme koje dolazi. Otkrivamo vam kojih to pet komada morate imati pre početka ovog godišnjeg doba.

Široke pantalone

Vaše uske farmerke mogu ostati sastavni deo vašeg ormara ako je to vaš omiljeni komad garderobe, ali ako želite da isprobate nešto zabavno i novo, preporučujemo vam par farmerki ili pantalona širokih nogavica. Već smo pisali o povratku boyfriend džinsa na modnu scenu, a vi razmislite koji od “nestandardnih” modela farmerki sa širokim nogavicama vam najbolje pristaje – pune dužine, visoki struk ili nogavice koje su malo šire od nogavica vaših uobičajnih ravnih farmerki. Ovaj model će i najjednostavniju kombinaciju učiniti zanimljivom, a možete ga kombinovati sa širokim i strukiranim košuljama – što donosi vajb sedamdesetih, kao i sa duksericama, majicama ili čak rolkama – one se jednostavno uklapaju uz sve.

Minimalistička trikotaža

Za savršen prelazak sa zimske na prolećnu odeću uložite u minimalistički trend trikotaže. Umesto krupnih, prevelikih džempera i kardigana u koje smo upakovani šest meseci, preporučujemo vam one koji su tanji, lakši i uži. Odlično se kombinuje i sa suknjama i farmerkama, a veliki plus je ako ispod trikotaže nosite odgovarajući pleteni gornji deo grudnjaka. Ove komade možete odabrati u bež ili nekoj od pastelnih boja koje su ove sezone definitivno u trendu.

The post 5 odevnih komada koje morate imati pre nego što stigne proleće appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро