Stvari koje više nećemo nositi nakon karantina

Stvari koje više nećemo nositi nakon karantina

Dok nam se nije dogodila 2020, verujem da je svako od nas sve one naizgled prosečne stvari uzimao zdravo za gotovo. Porodična okupljanja, izlasci, druženja, pa čak i odlazak na posao, kao deo naše svakodnevice, predstavljali su uobičajene događaje kojima nismo dugovali neku posebnu zahvalnost. Međutim, onda je došla paklena godina i sve nam to oduzela. Nastupili su dani koji se nisu razlikovali, sve je bilo nekako homogeno i samim tim jako dosadno. Ono na šta je karantin najviše uticao, pored našeg raspoloženja, bio je i stil oblačenja.

Iako ne znam kada, doći će dan kada će se život nastaviti, a mi ćemo ponovo početi da raspravljamo o tome želimo li na posao u zelenoj ili ružičastoj košulji i koje će čizme najbolje pristajati uz nju. Ipak, u ovom periodu naučila sam nekoliko dragocenih lekcija o tome koja garderoba zaslužuje pažnju, kao i šta verovatno nikada više neću obući.

Bilo šta na visoku štiklu

Karantin me je naterao da shvatim da su dani u kojima sam nosila čizme na štiklu ili sandale, na kraju bili malo lošiji upravo zbog toga. Moja kolekcija “prohodnih” cipela na potpeticu će ostati, ali moje užasno neudobne štikle koje ostavljaju plikove na nogama moraju da se odstrane. Život je prekratak da bi bio toliko prokleto neudoban. Verovatno se pitate koja bi bila alternativa štiklama, za slučaj da poželite da se otarasite istih. Pa, umesto toga, posegnite za svojim cipelama koje upotpunjuju vaš izgled na druge načine: mokasine u zabavnim teksturama i bojama, patike za koje smatrate da bi se dobro kombinovale uz vašu odeću i sandale koje privlače pogled zbog svog dizajna, a ne pete. Sigurno je da ćete jednog dana ponovo osetiti potrebu za visokim potpeticama, ali vaše jutarnje putovanje biće bolje bez dodatne štete koju možete napraviti nošenjem neudobnih cipela sa visokom štiklom.

The post Stvari koje više nećemo nositi nakon karantina appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Currency
RSD Serbian dinar
EUR Euro