Kako se odreći dobrog seksa kad čovek s kojim ga imamo to nije

Kako se odreći dobrog seksa kad čovek s kojim ga imamo to nije

Detaljnim istraživanjem i terenskim radom došli smo do nove vrste bivših: onaj sa kojim je seks dobar. Ta vrsta je možda najopasnija, jer nam se dogodi uglavnom u dvadesetim godinama, kada seks stavljamo ispred nekih drugih, bitnijih stvari. Dvadesete su klizav teren, i iako to jeste vreme kad možemo sebi da dozvolimo da budemo neoprezne i spontane, nekad usled dopamina koji nas preplavi tokom orgazma, postanemo slepe, tupave i grubo rečeno, pomalo glupe.

U takvoj situaciji se uglavnom nađemo kada zapadnemo u neke šeme, ili kad izađemo iz veze ali odlučimo da nastavimo sa onim što je jedino funkcionisalo – a to je seks. Upravo kada ljubavne rane zastare, a ne zarastu, u nama krene da dominira libido. Kada je naš ego ranjen, id preuzima vođstvo.  I baš zbog toga, svoje samopouzdanje pokušavamo da povratimo osećanjem da smo željene. Takvi odnosi nam se naprosto dese, nikada ih ne planiramo, i teško zapravo i primetimo da nam ta vrsta odnosa u stvari ne odgovara, već se samo zadovoljavamo mrvicama jer je to sve što imamo trenutno.

To je uvek sa čovekom pred kojim nemamo blama, sa kojim smo sve spremne da probamo i koga zamišljamo u krevetu kada nije tu. U takvim odnosima je sve dobro kad se dobro svrši, ali kad se dobro svrši, a on iste sekunde ustane i ode, mi ipak ostanemo same i za razliku od pre 10 minuta, potpuno neispunjene. To je uvek mač sa dve oštrice. Bilo da neko nađe nekog drugog partnera i sa njim uđe u vezu, ili neko počinje da razvija osećanja – nije ni bitno. Ono što je bitno je da nama ostaje to sećanje na dobar seks. Ubeđene da više nikad nećemo doživeti tu ekstazu ponovo, možemo da zapadnemo u neku mini depresiju koja zaista toga nije vredna.

The post Kako se odreći dobrog seksa kad čovek s kojim ga imamo to nije appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO