4 alternativna rešenja ukoliko nemate vremena da operete kosu

4 alternativna rešenja ukoliko nemate vremena da operete kosu

Jedan od ženskih tereta koje nosimo na ovim našim malim leđima je definitivno pranje kose. Možda nekome deluje smešno, ali ako imamo bebu, kasno završimo sa poslom, a rano ustajemo ujutru, ili listu obaveza dugu nekoliko kilometara, pranje kose je uvek poslednje na njoj. Nemoguće je bebicu ostaviti samu na pola sata, ili skupiti poslednji atom snage i oprati kosu. Šampon, pa voda, pa ponoviti, pa regenerator, pa voda, pa nekad maska – proces je dug, a naprosto je nekad vreme luksuz za koji nemamo budžet. A svi znamo da nam samopouzdanje uglavnom dolazi iz glave – a ponekad i one spoljašnje. Najteže nam je da se osećamo lepo kada nam kosa nije čista. I zato vam predstavljamo 4 načina koji će vam pomoći da se osećate privlačno i kada ne stignete da izdvojite pola sata da operete kosu.

1. Puder

Kada pričamo o podvigu da upristojimo prljavu kosu, šampon za suvo pranje jeste vrlo očigledan odgovor. Ali, ako vam ga ponestane, postoji alternativa. Sve što vam je potrebno je bejbi puder i četka za običan puder. Sipajte puder na četkicu, i zatim utapkajte po temenu. Možete i puder posuti po prstima, pa ih provući kroz kosu. Kada budete bili sigurni da nemate više belog praha po temenu, videćete da vam je puder upio mast, i da vam kosa izgleda sveže oprano.

2. Visoki rep

Kada moramo da napravimo neku frizuru od prljave kose, uvek nam je prva opcija rep. Samo što treba znati cake i iskoristiti sve što rep ima da pruži. Najbolja opcija kad nam treba brzo rešenje je visoki rep. Sagnite se i prebacite kosu preko glave, i četkom pokupite svu kosu u rep što je više moguće. Kada tu uradite, uzmite malo kreme za telo, razmažite među dlanovima i onda prođite njima kroz kosu da bi rep izgledao zalizano. Kad završite, uzmite jedan pramen iz repa i obmotajte ga oko gumice i pričvrstite ukosnicom, tako ćete sakriti gumicu i dati vašoj frizuri malo elegantniju notu.

The post 4 alternativna rešenja ukoliko nemate vremena da operete kosu appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Serbian dinar
EUR Euro
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
ShieldPRO