Hailey Bieber je naša nova inspiracija za boju kose i frizure koje najavljuju proleće!

Hailey Bieber je naša nova inspiracija za boju kose i frizure koje najavljuju proleće!

Sunčani dani koji su nas obradovali najavljuju nam dolazak proleća – koje imamo osećaj da čekamo već vekovima. Zima je u delimičnoj izolaciji bila duža nego inače, i svi mi, čini mi se, jedva čekamo da “procvetamo” sa prvim danima marta koji nam se konačno bliže. Proleće ćemo ove godine, između ostalog, obeležiti promenom frizure i boje kose – a ovog marta u modu će se vratiti prorodna plava kosa, ili smeđa kosa sa plavim balayage prelivom. Ovog proleća prošetajte “kosu boje klasja sa panonske oranice”, sa prirodnim talasima i neobuzdanim volumenom. Ukoliko niste sigurni kako da je nosite ili kako da je postignete, svom frizeru možete pokazati neku od fotografija Hailey Bieber koje vam predstavljamo u nastavku teksta – koje su savršena hairstyle inspiracija za ovaj period!

Prirodna, zdrava tamnoplava kosa

Ok, malo je reći da smo oduševljeni! Mnoge devojke koje se odluče za farbanje u plavo odmah žele da postignu platinaste tonove, ali to može biti greška. Krenite od prirodnijih, tamnije plavih tonova i postepeno idite ka svetlijim i verujte nam, možda se na pola puta predomislite i rešite da ostanete u nekoj od ovih prirodnijih nijansi! Ukoliko želite malo dinamičnosti, neka vam krajevi budu u svetlijim tonovima, odnosno možete uraditi suptilni balayage.

Zlatna kosa i kikice iz 90-ih

Još jedna od prirodno plavih nijansi može biti i ona toplija, boje žitnih polja, zlatasta. Ona je savršena za sunčane dane i daće sjaj vašem licu i osvežiti izgled vašeg tena u potpunosti. Ova boja takođe je savršena za midi dužinu kose, koja je blago talasasta i prirodno odušena, a ako želite da je još više stilizujete, to možete učiniti vezivanjem nehajnih pletenica oko lica, u stilu 90-ih, koje su doduše inspirisane nekadašnjim lookom čuvene glumice Sharon Tate.

Razdeljak po sredini, suptilni izrastak i talasi

Razdeljak na sredini je novi it hairstyle, a mlada populacija sa TikTok-a apsolutno tvrdi da se po tome da li vam je razdeljak po sredini ili sa strane vidi koliko godina imate – i sada se malo osećamo “uvređeno”. Bez šale, razdeljak sa strane odlično izgleda i učiniće da izgledate mladoliko, a još ako je uklopljen uz suptilan, prirodni izrastak i beach waves talase – vaša frizura biće pun pogodak!

The post Hailey Bieber je naša nova inspiracija za boju kose i frizure koje najavljuju proleće! appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро