6 stvari kojima možeš da se posvetiš kada si posvećena samoj sebi

6 stvari kojima možeš da se posvetiš kada si posvećena samoj sebi

Biti singl je davno prestalo da bude tabu tema. To je često naša odluka, a sem toga i naša potreba. Kada svu ljubav koju imamo da pružimo ne delimo, već je usmerimo samo ka sebi, mi možemo samo da zasijamo bez obzira da li je mrak.

Međutim, u ovim pandemijskim danima kada ponekad osetimo da smo osuđeni sami na sebe i kad nam činjenica da je to što smo “sami i ničiji” zasmeta, treba da se podsetimo šta je to sve čemu možemo da se posvetimo kada smo posvećeni samo sebi. Život jeste prebrz takav kakav jeste, ali kad nam se pruži prilika i planeta se uspori, možemo to što smo sami da iskoristimo na najbolji mogući način.

Usavrši svoj omiljeni jezik

Ako si u jednom trenutku započela da učiš neki jezik koji te oduvek fascinirao, sad je pravo vreme da to i završiš. Dok ne budemo mogle da jedemo, molimo i volimo u Rimu i tako učimo italijanski, možemo da se pripremimo na zoom časovima i aplikaciji Duolingo. Uvek je super i gledati filmove i slušati muziku na tom jeziku. Pa tako smo kao mali i engleski naučili.

Pogledaj klasične filmove

U životu se uvek trudimo da ne gledamo unazad, pa čak i kad su to filmovi. Prateći aktuelne trendove, nekad zaboravimo na klasike koji u sebi kriju kadrove i dijaloge koji pomeraju planine. Napravi spisak starijih filmova koje si htela da odgledaš, ali si uvek imala nešto preče. Sad je pravo vreme za Doručak kod Tifanija, Prohujalo sa vihorom, Orkanske visove ili Šaradu.

Nauči da praviš koktele

Vreme je da sa džin tonika pređemo na nešto malo kompleksnije. Kada nam je šank zakonom zabranjen, ništa nas ne sprečava da ga napravimo kod kuće. Kokteli kao što su margarita ili jednostavna mimoza su nešto što može da nam malo razdrma subotu uveče, pogotovo ako veče bude tematsko. Uz margaritu preporučujemo marijače i isključen telefon.

The post 6 stvari kojima možeš da se posvetiš kada si posvećena samoj sebi appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Click to access the login or register cheese
Currency
RSD Српски динар
EUR Еуро
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Ово Веб Место Је Заштићено Од Стране
ShieldPRO