Polisa privatnosti

Polisa privatnosti

Polisa privatnosti

Brojanice Milojević  se obavezuje  da će čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših posetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obaveštavamo posetioce, kupce o načinu korišćenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u informacionom sistemu https://brojanicasrb.com  i čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima  kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem našeg web sajta.

Brojanice Milojević garantuje da lični podaci korisnika https://brojanicasrb.com/ neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi zahteve za uvid u podatke od strane ovlašćenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja.

Registracijom potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu saglasnost da Brojanice Milojević može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavestenja o novim proizvodima i uslugama.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Currency
EUR Euro