Molitvena brojanica 50 perli lapis lazuli srebro

6,000.00 рсд

Molitvena brojanica 50 perli lapis lazuli srebro je ručni rad napravljena od perli poludragog kamena Lapis lazulija u veličini 8 mm perle. Ova brojanica ima 50 perli i krst sa perlom od srebra kvaliteta 925.
Po želji kupca istu možemo napraviti sa drugim poludragim kamenom.

Svojstva kamena:

Lapis lazuli je plavozeleni poludragi kamen koji je poznat po svojoj predivnoj boji i ukrasnim svojstvima. Evo nekih od svojstava koje se pripisuju ovom kamenju:

Lapis lazuli se tradicionalno smatra kamenom mudrosti i istine. Neki vjeruju da ga nošenje može pomoći u razvoju duhovne svijesti i jasnijem izražavanju vlastitih misli.

Ovaj kamen se smatra snažnim stimulansom intuicije i mašte. Neki vjeruju da ga nošenje može potaknuti kreativnost i otvoriti um za nove ideje i perspektive.

Lapis lazuli se također smatra kamenom zaštite i stabilnosti. Neki vjeruju da ga nošenje može pružiti osjećaj sigurnosti i mira, posebno u teškim vremenima.

Fizički, lapis lazuli se pripisuje svojstva koja pomažu u jačanju imunološkog sustava, olakšavanju upale i bolova, te poticanju zdravlja srca i krvnih žila.

Važno je napomenuti da ova svojstva nisu znanstveno dokazana, i da nisu zamjena za medicinski tretman ili savjetovanje sa stručnim zdravstvenim radnikom. Ako imate zdravstvenih problema, uvijek potražite stručan savjet.

Additional information

Molitvena brojanica 50 perli

Brojanica za molitvu
Lapis Lazuli

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Molitvena brojanica 50 perli lapis lazuli srebro”