Brojanica za ruku od malahita i tigrovog oka

Brojanica za ruku od malahita i tigrovog oka

25.00 

Boja: Šarena
Ručni rad: Da
Vrsta: Narukvica brojanica
Materijal: Poludrago kamenje
Tip: Unisex

Brojanica za ruku od malahita i tigrovog oka je unikatni ručni rad napravljena od perli poludragog kamena malahita u kombinaciji sa tigrovim okom. Krstić je od metala.

MALAHIT kamen nade i pouzdanja svom vlasniku poklanja sreću i sklad u ljubavnom odnosu. Malahit je jasne zelene boje sa blago talasastim prugama. Vrlo snažan kamen sa snažnim lekovitim dejstvom. Lekoviti efekti malahita: okrepljuje telo, već nakon vrlo kratkog delovanja ublažava reumu, upalu meniskusa i zglobova. Prodire duboko u nervni sistem i štiti od okoštavanja tkiva u mozgu i kičmenoj moždini. Pomaže kod hroničnih obolenja disajnih puteva, astme i upale pluća. Štiti srce i od previsokog pritiska i oboljenja arterija. Stabilizuje i pročišćava srce i krvotok, a pomaže i odstranjivanju štetnih materija iz tela. Jača otpornost protiv zaraznih bolesti, gripa, groznice, angina itd.
Malahit je poznat od davnina, kada je otkriven u planinamam južnog Irana, u čuvenim rudnicima cara Solomona. Ipak, jedinstven po valerima boja i teksturi je uralski malahit, poznat širom sveta. Zbog izuzetne lepote zovu ga i „paunov kamen“.
Malahit se smatra „ruskim kamenom“. Njegova popularnost počinje od 1635. god. kada su otkrivena nalazišta na Uralu. Lokalnom stanovništvu, pak, on je poznat 3000 god. unazad. Tamno zeleni tonovi pomešani sa svetlo zelenim ili čak sa tirkiznim, sa tananim crnim nitima, daju posebnu čar predmetima od malahita.

Преглед корпе

Опис

Brojanica za ruku od malahita i tigrovog oka
Brojanica za ruku od malahita i tigrovog oka

Додатне информације

Brojanica

Poludragi kamen

,

Рецензије

Још нема коментара.


Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

You've just added this product to the cart: