Brojanica za ruku od čađavog kvarca srebro 925

Brojanica za ruku od čađavog kvarca srebro 925

30.00 

Brojanica za ruku od čađavog kvarca srebro 925 je ručni rad napravljena od perli poludragog kamena čađavog kvarca i diskova hematita. Prečnik perli je 8 mm. Krst je od srebra kvaliteta 925.

Svojstva: Čadjavi kvarc predstavlja jedno od najefikasnijih uzemljujucih i usidravajucih kamenja, a istovremeno podiže vibracije tokom meditacije.Ovaj zastitni kamen ima jaku vezu sa zemljom i sa zemaljskim čakrama, podstičući brigu za okolinu i ekoloska resenja.Ovaj kamen je izvrstan za stres. Pomaze da se teski periodi podnesu mirne duse, pojačavajuci odlučnost.
Čadjavi kvarc uzemljuje duhovnu energiju i pazljivo neutralise negativne vibracije, blokira geopatogeno zracenje, apsorbuje elektromagnetno zracenje i pomaze eliminaciji i detoksikaciji na svim nivoima.Donosi pozitivne vibracije da ispune prostor.Čadjavi kvarc podučava kako da ostavite iza sebe sve od čega više nemate koristi.
Psiholoski, čađavi kvarc otpusta strahove, otklanja depresiju i donosi emotivni mir.Ublazava suicidne sklonosti i ambivalenciju o bivanju u inkarnaciji. Čađavi kvarc podstice prihvatanje fizickog telai sopstvene seksualne prirode, pojacavajuci muzevnost i cisteci zemaljske cakre a strast moze mirno da tece.Ovaj kristal umiruje nocne more i manifestuje vase snove.Kada se sretne sa negativnim emocijama, polako ih razgradi.
Mentalno, čadjavi kvarc podstice pozitivnu, pragmaticnu misao i može da se koristi za otkrivanje, da bi dao jasan uvid i neutralisao strah od neuspeha. Razgradjuje protivurečnosti, podstiče koncentraciju i ublažava teškoce u komunikaciji. Čadjavi kvarc olakšava kretanje izmedju alfa i beta stanja uma i pomaže u prečišćavanju uma za meditaciju.
Fizički, zao sto je čadjavi kvarc često prirodno ozračen, odličan je za lečenje bolesti povezanih sa zračenjem ili uz hemoterapiju. Ipak treba biti pazljiv i odabrati prirodno nastali kamen sa malom radijacijom, radije nego kamen koji je vestacki tretiran radijacijom (to kamenje je obicno veoma crno i nije providno).Tolerancija na stres je znacajno povecana uz pomoc opuštajućeg čadjavog kvarca, a ovaj kamen deluje kao analgetik.
U lecenju, njegova vestina postepenog isceljivanja moze da spreci oojavljivanje krize lecenja.

Lecenje   Cadjavi kvarc je narocio efikasan za bolesti abdomena, kukova i nogu.Otklanja bol, ukljucujuci i glavobolje, pomaze reproduktivnom sistemu, misicima i nervnom tkivu i srcu.Cadjavi kvarc oslobadja od grceva, jaca edja i jacava neve.Ovaj kamen potpomaze apsorpciju minerala i regulise tecnosti u organizmu.

Опис

Brojanica za ruku od čađavog kvarca srebro 925
Brojanica za ruku od čađavog kvarca srebro 925

Рецензије

Још нема коментара.


Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

You've just added this product to the cart: