Brojanica za ruku lapis lazuli srebro 925

60.00 

Lapis lazuli brojanica srebro 925 je unikatni ručni rad napravljena od poludragog kamena lapis lazulija perle prečnika 8 mm i srebrnih elemenata sa srebrnim krstićem.

Duhovno značenje : vjeruje se da je lapis lazuli kamen prijateljstva, mudrosti i ljubavi ili „Kraljevski kamen“. Meditativno nas uči da su ljubav, nesmrtnost i Bog nerazdvojni pojam. Njegova kraljevsko plava boja predstavlja duhovnu dubinu i apsolutno svijetlo unutarnje harmonije. Boje komadića pirita daje mu sliku noćnog zvijzdanog neba. Našoj duši otvara beskonačnost vječnog svemira i pomaže nam protumačit njegovo značenje i tajne. Kaže se da kad sa lapisom zaspite onda u vama probuđuje izvanzemaljske snove. Produbljuje povjerenje kako u vlastite sposobnosti tako i snagu Više Sile. Prepoznaje signale koje dobivamo tijekom našeg životnog puta i usmjerava  nas. Komadići pirita u njemu pomažu tako da ublažavaju bezrazložni strah i nesigurnost.  Ogrlica od lapisa štiti od negativnih ozonskih zračenja. U braku donosi prijateljstvo i kroz njega ojačava ljubav i vjernost.

Lekovita svojstva : lapis lazuli preventivno deluje na otekline, grčeve, reguliše krvotok, rad hipofize i štitne žljezde, snižava temperaturu, ublažava depresiju i bolesti prilikom menstruacije, pomaže kod upale grla, angine prektoris, nervoze, stresa, duševne iscrpljenosti i sinusa. Isto tako poznat je kao prevencija protiv infarkta, moždanog udara i stvaranja tumora. Eliksir od lapisa koristi se kod upale očiju, egzema na koži i lijek prilikom uboda insekata.

Опис

Brojanica za ruku lapis lazuli srebro 925
Brojanica za ruku lapis lazuli srebro 925

Додатне информације

Brojanica

Poludragi kamen

Srebro 925

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију за „Brojanica za ruku lapis lazuli srebro 925“