Brojanica oko vrata srebro 925 | gold stone

85.00 

Boja: Teget
Ručni rad: Da
Vrsta: Ogrlica
Materijal: Poludrago kamenje na srebru
Tip: Unisex

Brojanica oko vrata srebro 925 | gold stone je izrađena od poludragog kamena gold stouna teget boje koji se presijava i svetluca, prečniki kamena je 8 mm, ručni rad,srpska pravoslavna brojanica 50 perli gold stone ( sunčev kamen) oko vrata i tri do krsta.Materijal izrade u osnovi je srebro 925 u kombinaciji sa poludragim kamenom.

OSOBINE   Suncev kamen je radostan, lakoinspirativni kamen. Daje radost zivljenja i dobru prirodu i pojacava intuiciju. Kada zivot izgubi svoju slast, suncev kamen je obnavlja i pomaze vam da negujete sebe. Ovaj kamen prociscava sve cakre, i unosi svetlost i energiju, te dozvoljava istinskom ja da srecno isijava. Tradicionalno se povezuje sa blagonakolnim bogovima, sa srecom i talisnoscu. Ovo je alhemicarski kamen koji kroz meditaciju i u svakodnevni zivot donosi duboku vezu sa svetloscu i sa regenerativnim mocima sunca.
Suncev kamen je izuzetno koristan za uklanjanje “kuka” drugih ljudi, lociranih na cakrama ili na auri. Ove kuke mogu da budu na mentalnom ili emotivnom nivou i mogu da poticu od posesivnih roditelja, dece, ljubavnika. Imaju efekat iscrpljivanja vase energije. Suncev kamen s ljubavlju vraca kontakt onoj drugoj osobi i izvanredno je koristan za presecanje veza. Ako vam je tesko da kazete “ne” ako se zbog toga konstantno zrtvujete za druge, treba da imate suncev kamen uvek pri sebi. Kada je otklonjena uzajamna zavisnost, kamen olaksava unapredivanje sebe, nezavisnost i vitalnost. Ako vas zadrzava oklevanje, suncev kamen ce ga prevazici.
Emotivno, suncev kamen deluje kao antidepresiv i otklanja mracna raspolozenja. Narocito je delotvoran kod sezonske depresije, osvetljavajuci tamu zime. Odvaja  od osecaja diskriminisanosti, ostecenosti i napustenosti. Uklanjajuci inhibicije i emotivne probleme, suncev kamen preokdece osecaj neuspeha i pojacava samouvazavanje i saompouzdanje. Posto podrzava optimizam i entuzijazam, suncev kamen preusmerava na pozitivan razvoj stvari. Cak i najneporpavljiviji pesimista reaguje na suncev kamen. Kada se stavi na solarni pleksus, suncev kamen izvlaci teske  i potisnute emocije  i transformise ih.
Procitajte vise o suncevom kamenu ovde

Преглед корпе

Рецензије

Још нема коментара.

Write a review

Опис

Brojanica suncev kamen
Brojanica suncev kamen

Додатне информације

Brojanica

Poludragi kamen