Brojanica od faset tigrovog oka sa krstom u duborezu

50.00 

📣🛍️ Novo u ponudi! Predstavljamo vam predivnu brojnicu od fasetiranog tigrovog oka sa krstom u duborezu! Ova ručno izrađena brojanica je pravi dragulj kome nećete moći odoleti.

💎 Ova brojanica je izrađena od visokokvalitetnih perli fasetiranog tigrovog oka u varijantama 8 mm i 4 mm, što joj daje predivan sjaj i eleganciju. Svaka perla je pažljivo odabrana kako bi se postigao savršen sklad boja i tekstura.

🌟 Krst od drveta izrađen u duborezu je pravi umetnički dodatak ovoj brojanici. Dimenzije krsta su 55 x 33 mm, što ga čini dovoljno upadljivim da privuče pažnju, ali istovremeno dovoljno suptilnim da se uklopi u svaku priliku.

📿 Sa standardnim obimom od 65 cm, ova brojanica će savršeno pristajati svakom vratu. Bez obzira da li je nosite kao modni dodatak ili kao duhovni simbol, ova brojanica će vam donijeti mir i sreću.

🎁 Ova brojanica je također savršen poklon za vaše voljene. Iznenadite ih jedinstvenim i posebnim darom koji će im donijeti zaštitu i blagoslov.

💯 Ne propustite priliku da nabavite ovu predivnu brojnicu od fasetiranog tigrovog oka sa krstom u duborezu. Kvalitet, lepota i duhovna vrednost su sve što vam treba. Kliknite ovdje da biste je dodali u svoju kolekciju!

Рецензије

Још нема коментара.


Будите први који ће написати рецензију за „Brojanica od faset tigrovog oka sa krstom u duborezu“