Ovo je 8 novih šik načina na koje možete nositi klasični, crveni lak za nokte

Ovo je 8 novih šik načina na koje možete nositi klasični, crveni lak za nokte

Crveni lak predstavlja elegantnost. Crveni lak je bezvremenski. Crveni lak su nosile naše mame. U svakom slučaju, i same znate da je crveni lak na noktima klasika kojoj se uvek možete vratiti i sa kojom nikada nećete pogrešiti, jer izgleda efektno, ženstveno i seksi. Ipak, ako veoma volite crveni lak i ne želite mnogo da bežite od klasike, ali vam fali malo dinamičnosti – u nastavku vam predstavljamo 8 novih, šik načina na koje možete nostiti klasični crveni lak na noktima!

Crvena mreža u kombinaciji sa crvenim noktima

Dinamiku ćete najlaše uneti time što vam neće svaki nokat biti istovetan. Dakle, neka vam tri od pet noktiju na svakoj ruci bude u klasičnoj, crvenoj boji – a dva ukrasite mrežom tanikh, paralelnih crvenih linija. Ovaj tip manikira najbolje izgleda na kraćim i četvrtastijim noktima, i sa njime sigurno nećete pogrešiti. On je istovremeno elegantan i šik, ali i zanimljiv i savremen.

Nepravilne, crvene, zmijaste linije na noktima

Ipak, ako ste malo “slobodnije” u svojoj želji za promenom – možete i svaki od noktiju ukrasiti neobičnim, zmijastim tankim linijama. Ove šare takođe najbolje izgledaju na kratkim i urednim noktima, koje ćete jednostevno premazati bezbojnim lakom pre ukrašavanja linijama. Linije mogu biti potpuno nepravilne i različite od nokta do nokta, zato pustite mašti na volju!

Kombinacije crvene i zlatne

Kombinacija crvenog i zlatnog podseća nas uvek na novogodišnje praznike, ali ovu kombinaciju boja zapravo možete nositi i tokom cele godine, mada moramo priznati jeste pogodnija za elegantne, nego svakodnevne prilike. Klasične, uredne kratke crvene nokte možete na primer ukrasiti različitim zlatnim krugovima, koji će biti nepravilno raspoređeni – svaki na po jednom noktu.

Geometrijska kombinacija crvene i roze

Naravno, ukoliko krugovi nisu baš vaš “cup of tea“, apsolutno se možete odlučiti i za geometrijski pristup, odnosno klasične kvadrate i linije, u stilu slikara Pieta Mondriana. U ovom slučaju, preporučujemo vam da crvenu boju ukombinujete sa roze ili kajsija tonovima – za ultimativni ženstveni look. Ovaj tip manikira veoma je šik i pokazaće da imate stila.

The post Ovo je 8 novih šik načina na koje možete nositi klasični, crveni lak za nokte appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро