Nearly Naked Fashion kao novi modni trend u 2021.

Nearly Naked Fashion kao novi modni trend u 2021.

Postoje neki trendovi za koje iskreno verujem da su samo za Instagramove oči, ali s vremenom možemo postati neosetljivi na neke radikalnije ideje mode, a posebno kad se one pojavljuju na vašem feedu. Prozirna odeća pojavljuje se kao jedan takav trend za proleće 2021. Prve su poznate ličnosti u želji da privuku pažnju ili izazovu bilo kakvu reakciju dok ponosno marširaju crvenim tepihom, oblačile odeću prozirnog mrežastog materijala,  glomazne haljine od tila ili bilo kog drugog materijala koji bi otkrio malo kože.

Trend, iako popularan na društvenim mrežama, svoje korene vuče iz piste. Naime, mnogi dizajneri su za proleće/leto 2021. godine osetili potrebu da odbace slojeve i skromnost za toplije mesece koji dolaze. Sudeći po pregledu modne piste, bilo je laganog dodira kada su u pitanju brendovi kao što su Jil Sander, Dior i ACNE Studios koji u svojim novosezonskim kolekcijama koriste mekane, prozirne šifone, tilove i organze. Ovo je manje opsežno, više hirovito i zaigrano, ali bilo koji dati trend je za tumačenje. U nastavku teksta ćete možda shvatiti da li želite maksimalno iskoristiti ovaj koncept. Da bih vas nadahnula, sastavila sam pet primera na koji način će ovaj modni trend početi da se oblikuje tokom godine. Počev od jednostavne opcije do nečeg radikalnijeg. Dakle, u pitanju su čitavi stepeni izlaganja koje možete birati. Zato, samo napred i budite samopouzdani!

Prozirna bluza

Kada se nešto providi, a pritom je preveliko, to potpuno preraste u trend kao jednostavna opcija. Dramatični rukavi bluze u kombinaciji sa njenim oštrim krojem i sjajnim dodacima čine potencijalno zastrašujući trend koji je veoma šik. Bluze od organze sa “napunjenim” rukavima i dekolteom sa maca-mašnom počele su da se razvijaju pre nekoliko godina, ali i danas izgledaju jednako sveže.

Volan haljina

Ukoliko vaša odevna kombinacija izgleda kao oblačenje šifonskog oblaka, onda je najverovatnije u trendu za 2021. U ovom slučaju zaslugu zasigurno pripisujemo  dodatnim volanima i “napunjenim” rukavima – što više frou-frou, to je bolja.

The post Nearly Naked Fashion kao novi modni trend u 2021. appeared first on WANNABE MAGAZINE.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Currency
EUR Еуро