Brojanica rozenkvarc

Brojanica rozenkvarc

0 out of 5

25.00 

Boja: Roze, ružičasta, prozirna, stakleno sjajna
Ručni rad: Da
Vrsta: Narukvica brojanica za ruku
Materijal: Poludragi kamen rozenkvarc
Tip: Ženski

Brojanica rozenkvarc – brojanica za ruku je unikatni ručni rad napravljena od perli poludragog kamena rozenkvarca fasetiranih laserski obradjenih perli  prečnika 8 mm sa kvalitetnim  metalnim krstićem od grčke alpake.

Rozenkvarc – kamen ljubavi

Nežna vibracija rozenkvarca snažno utiče na srčanu čakru. Ovaj kristal nazivaju kamenom ljubavi jer donosi nežnost, toleranciju, praštanje, harmoniju i blaženstvo. Osim toga, poboljšava cirkulaciju i rad bubrega, topi kilograme, regeneriše i podmlađuje kožu, a ukoliko se drži u kući, ublažava dejstvo štetnog zračenja i rešava problem nesanice.

U 19. veku vladala je pomama za napitkom od rozenkvarca koji se smatrao idealnim sredstvom za smirenje. Kao i svi kristali, i ovaj poludragi kamen, zahvaljujući savršenoj atomskoj strukturi, može da se puni prirodnom energijom, da je akumulira i odašilja prema čoveku stvarajući energetski balans u telu.

Energetsko čišćenje

Tek kupljeni rozenkvarc treba energetski očistiti na sledeći način: osamite se, a onda stavite rozenkvarc pod mlaz mlake vode i, dok se tečnost sliva, zažmurite i zamislite kako iz kristala izlazi sva negativna energija (od osoba koje su pre vas došle u kontakt s njim). Držite kristal pod mlazom oko pet minuta pa ga obrišite mekom pamučnom krpicom.

Преглед корпе

Опис

Brojanica rozenkvarc
Brojanica rozenkvarc

Додатне информације

Brojanica

Poludragi kamen

You've just added this product to the cart: