Brojanica rozenkvarc

Brojanica rozenkvarc

0 out of 5

1,400.00 рсд

Boja: Roze, ružičasta, prozirna, stakleno sjajna
Ručni rad: Da
Vrsta: Narukvica brojanica za ruku
Materijal: Poludragi kamen rozenkvarc
Tip: Ženski

Brojanica rozenkvarc – brojanica za ruku je unikatni ručni rad napravljena od perli poludragog kamena rozenkvarca fasetiranih laserski obradjenih perli  prečnika 8 mm sa kvalitetnim  metalnim krstićem od grčke alpake.

Rozenkvarc – kamen ljubavi

Nežna vibracija rozenkvarca snažno utiče na srčanu čakru. Ovaj kristal nazivaju kamenom ljubavi jer donosi nežnost, toleranciju, praštanje, harmoniju i blaženstvo. Osim toga, poboljšava cirkulaciju i rad bubrega, topi kilograme, regeneriše i podmlađuje kožu, a ukoliko se drži u kući, ublažava dejstvo štetnog zračenja i rešava problem nesanice.

U 19. veku vladala je pomama za napitkom od rozenkvarca koji se smatrao idealnim sredstvom za smirenje. Kao i svi kristali, i ovaj poludragi kamen, zahvaljujući savršenoj atomskoj strukturi, može da se puni prirodnom energijom, da je akumulira i odašilja prema čoveku stvarajući energetski balans u telu.

Energetsko čišćenje

Tek kupljeni rozenkvarc treba energetski očistiti na sledeći način: osamite se, a onda stavite rozenkvarc pod mlaz mlake vode i, dok se tečnost sliva, zažmurite i zamislite kako iz kristala izlazi sva negativna energija (od osoba koje su pre vas došle u kontakt s njim). Držite kristal pod mlazom oko pet minuta pa ga obrišite mekom pamučnom krpicom.

You've just added this product to the cart:

Click to access the login or register cheeseDo NOT follow this link or you will be banned from the site!